Валверде пецнуо Реал!

Кад га они нису дали у првом, ми смо у другом! Тренер Барселоне тврди да ће у суботу у дербију бити потпуно друга прича.

Фудбал 28.02.2019 | 13:15
Валверде пецнуо Реал!
Неписано фудбалско правило да када се тим прописно испромашује, стигне га казна, добило је потврду насред шпанског Ел Класика. Реал је доминирао у првом полувремену, ређао шансе, али до мреже никако није могао.

Оно што нису успели Мадриђани, јесу момци из Барселоне у другом полувремену. Они нису промашивали. Коначних 3:0 за шесто узастопно финале! Каталонци од 2014. године нису доживели елиминацију у Купу Краља.

Све то је разлог за задовољство човека који се готово никада не смеје – тренера Ернеста Валвердеа.

„Играли смо два различита полувремена. У првом су они били бољи. Лако су нам одузимали лопту и правили контре. Нисмо могли да ухватимо прави ритам. Али, у наставку смо заиграли са много више одлучности. Они нису погодили у првом, ми јесмо у другом полувремену“, мирно је констатовао Валверде.

Нова дерби прича је већ у суботу. Исти стадион, исти ривали, само у првенству Шпаније. Ернесто Валверде се већ окренуо тој утакмици.

„Биће у суботу нека друга прича. Ми смо сада психички јачи, али мораћемо да одиграмо много боље. Реал сада није био успешан испред нашег гола, међутим, не смемо да дозволимо такве ситуације поново. А, погледајте и овај податак: у Лиону нисмо постигли гол из 25 шутева, док смо у Мадриду имали стопроцентни учинак: три ударца – три поготка“, нагласио је Валверде.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар