Аларм у Јувентусу, Роналдо повријеђен!

Пропушта дерби?!

Фудбал 28.02.2019 | 14:45
Аларм у Јувентусу, Роналдо повријеђен!
Лоше вести са тренинга Јувентуса. Кристијано Роналдо је морао да тренира одвојено од екипе и блажим интензитетом јер је повређен.

Прва звезда Јувентуса осећа болове у скочном глобу од меча против Болоње минулог мвикенда и не може да тренира пуним интезитетом. Данас је тренирао по посебном програму са Дагласом Костом који се такође већ неколико недеља опоравља од повреде.

Италијански медији пишу да је Макс Алегри пред дилемом да ли да поштеди Роналда за гостовање Наполију у дербију наредног кола како не би погоршао ситуацију и евентуално изгубио Роналда за много важнији меч против Атлетика у Лиги шампиона.

Иако је до реванша са Мадриђанима у осмини финала Лиге шампиона остало још две недеље, у Јувентусу размишљају да поштеде Роналда у Напуљу како би се то боље опоравио и потпуно спреман ушао у меч сезоне за Јувентус у којем италијански шампион јури предност Мадриђана од 2:0 из првог меча.

Иако је гостовање Јувентуса на Сан Паолу дерби сезоне с обзиром да Бјанконери играју против првог пратиоца, суштински то и није толико важан за меч јер Стара дама има огромну предност и практично је решила питање шампиона. Из Купа Италије су испали, а Лига шампиона је одавно означена као приоритет и испадање од Атлетика би представљало тежак ударац за италијански тим.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар