Alarm u Juventusu, Ronaldo povrijeđen!

Propušta derbi?!

Fudbal 28.02.2019 | 14:45
Alarm u Juventusu, Ronaldo povrijeđen!
Loše vesti sa treninga Juventusa. Kristijano Ronaldo je morao da trenira odvojeno od ekipe i blažim intenzitetom jer je povređen.

Prva zvezda Juventusa oseća bolove u skočnom globu od meča protiv Bolonje minulog mvikenda i ne može da trenira punim intezitetom. Danas je trenirao po posebnom programu sa Daglasom Kostom koji se takođe već nekoliko nedelja oporavlja od povrede.

Italijanski mediji pišu da je Maks Alegri pred dilemom da li da poštedi Ronalda za gostovanje Napoliju u derbiju narednog kola kako ne bi pogoršao situaciju i eventualno izgubio Ronalda za mnogo važniji meč protiv Atletika u Ligi šampiona.

Iako je do revanša sa Madriđanima u osmini finala Lige šampiona ostalo još dve nedelje, u Juventusu razmišljaju da poštede Ronalda u Napulju kako bi se to bolje oporavio i potpuno spreman ušao u meč sezone za Juventus u kojem italijanski šampion juri prednost Madriđana od 2:0 iz prvog meča.

Iako je gostovanje Juventusa na San Paolu derbi sezone s obzirom da Bjankoneri igraju protiv prvog pratioca, suštinski to i nije toliko važan za meč jer Stara dama ima ogromnu prednost i praktično je rešila pitanje šampiona. Iz Kupa Italije su ispali, a Liga šampiona je odavno označena kao prioritet i ispadanje od Atletika bi predstavljalo težak udarac za italijanski tim.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar