Побуна у шпанској Примери!

Зашто стално исти тимови у исто време?! Мали клубови се побунили против председника Хавијера Тебаса и термина утакмица. . .

Фудбал 28.02.2019 | 12:15
Побуна у шпанској Примери!
Колико сте пута гледајући Примеру ове године, једну од најбољих лига на свету, помислили да гледате стално једне те исте клубове и то у истом термину. То је заиста тако, мали су дефинитивно у подређеном положају у односу на велике, па су се данас отворено и побунили против тога.

Фан клубови Ђироне, Левантеа, Леганеса, Алкоркона, Рајо Ваљекана и Депортива из Ла Коруње огласили су се данас великим саопштењем у којем кажу да им је мука да гледају утакмице својих тимова петком и понедељком, како у Примери, тако и у Сегунди.

"Увек исти клубови и увек каснији термини", констатује се у саопштењу које су заједнички потписали представници навијача наведнеих тимова.

У саопштењу се такође тражи и оставка првог човека Ла Лиге Хавијера Тебаса због "идотских термина" које је лига установила и који, како кажу потписници, гуше шпански фудбал.

Приметно је, међутим, и да међу поптисницима саопштења нема и представника навијача Алавеса и Атлетика из Билбаоа, који су такође забележили доста наступа петком и понедељком ове сезоне.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар