Pobuna u španskoj Primeri!

Zašto stalno isti timovi u isto vreme?! Mali klubovi se pobunili protiv predsednika Havijera Tebasa i termina utakmica. . .

Fudbal 28.02.2019 | 12:15
Pobuna u španskoj Primeri!
Koliko ste puta gledajući Primeru ove godine, jednu od najboljih liga na svetu, pomislili da gledate stalno jedne te iste klubove i to u istom terminu. To je zaista tako, mali su definitivno u podređenom položaju u odnosu na velike, pa su se danas otvoreno i pobunili protiv toga.

Fan klubovi Đirone, Levantea, Leganesa, Alkorkona, Rajo Valjekana i Deportiva iz La Korunje oglasili su se danas velikim saopštenjem u kojem kažu da im je muka da gledaju utakmice svojih timova petkom i ponedeljkom, kako u Primeri, tako i u Segundi.

"Uvek isti klubovi i uvek kasniji termini", konstatuje se u saopštenju koje su zajednički potpisali predstavnici navijača navedneih timova.

U saopštenju se takođe traži i ostavka prvog čoveka La Lige Havijera Tebasa zbog "idotskih termina" koje je liga ustanovila i koji, kako kažu potpisnici, guše španski fudbal.

Primetno je, međutim, i da među poptisnicima saopštenja nema i predstavnika navijača Alavesa i Atletika iz Bilbaoa, koji su takođe zabeležili dosta nastupa petkom i ponedeljkom ove sezone.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar