Звезда у борби против дезинформација!

Црвено-бели не желе да се после убиства Мирка Бутулије око клуба диже додатна прашина. Тренер Ненад Перуничић је свакодневно уз тим, иако не води утакмице.

Остали спортови 28.02.2019 | 10:30
Звезда у борби против дезинформација!
Мушки рукометни клуб Црвена звезда у среду је издао званично саопштење, са поруком да ће у наредном периоду, како не би било забуне и стварања негативне атмосфере, њени тренери и играчи давати изјаве за јавност само посредством клуба.

Црвено-бели су се прво осврнули на статус шефа стручног штаба Ненада Перуничића, који се из здравствених разлога повукао са клупе. Али, није дао оставку.

"Договорено је да у даљем периоду екипу предводи асистент Антон Букилић. Ненад Перуничић није напустио клуб, у свакодневном је контакту са играчима и присуствује тренинзима тима", стоји у саопштењу.

Даље, с обзиром на убиство председника Звезде Мирка Бутулије, клуб и Перуничић су "сагласни да је у овако тешком и тужном тренутку за клуб, усмерена непотребна и негативна медијска пажња".

Перуничић је додатно појаснио ситуацију на личном плану...

"Моје речи нису пренете на прави начин у појединим медијима. Већ месец дана нисам на клупи Црвене звезде и нисам желео да о детаљима причам у јавности, јер није ни време ни место за тако нешто. Мислим да није људски на првом месту, није ни фер, поштено и спортски, да се у овом тужном тренутку због смрти нашег председника прича о томе. Информација да ћу седети на клупи у протеклом дербију није потекла од мене. Ја сам лојалан свом клубу и уколико проценимо да је потребно да се вратим, то ћу и учинити".

Звезда додаје и да је погрешно интерпретирана изјава голмана Немање Љубеновића "Спортском журналу", да због обавеза на радном месту неће моћи да брани у дербију против Партизана.

Љубеновић је то касније и сам демантовао, рекавши да му послодавац никада није правио проблеме по питању рукометне каријере, иако се тим спортом бави из ентузијазма и љубави, а живи од плате у неименованој фирми.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар