Црвена потјерница за Кнежевићем

Интерпол је расписао црвену потјерницу за власником Атлас групе Душком Кнежевићем, који је се налази у Лондону, јавила је Радио-телевизија Црне Горе.

Регион 26.02.2019 | 20:46
Црвена потјерница за Кнежевићем
Из Националног бироа Интерпола Подгорица потврдили су за црногорски јавни сервис да је Кнежевић од јуче на црвеној потјерници.

"Интерпол је цијенио све разлоге који су изнесени и нашао оправданим захтјев наше земље, те је, стога, ушао у процедуру стављања одбјеглог Душка Кнежевића на црвену потјерницу, што је јуче окончано", саопштили су из Канцеларије Интерпола Подгорица.

Наглашено је да је Црна Гора затражила Кнежевићево лоцирање и хапшење.

Кнежевић се недавно огласио из Лондона и опет тврдио да је финансирао предсједника ДПС-а Мила Ђукановића, да није финансирао опозициони ДФ, нити учествовао у било каквом облику у наводном државним удару, већ да је увијек давао паре владајућем ДПС-у.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Брко

27.02.2019 01:29

Могу само да га повуку за миска и вицу ураааа!Мило Дјукановиц,лопов и мафијас,срамота Црне Горе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован ИИИ

27.02.2019 06:50

Друже ти ако имаш још нешто за Мила објављуј то што прије ако мислиш да спасиш себе а да он оде с власти, јер тада је његов крај и може се упишати у свој живот када оде с власти, тада му је спавање исто зецу када је сезона лова.

Name

Дудук

27.02.2019 10:07

За Милом црногорским, отићи ће и Миле пробосански, џаба су пљачкали.