Crvena potjernica za Kneževićem

Interpol je raspisao crvenu potjernicu za vlasnikom Atlas grupe Duškom Kneževićem, koji je se nalazi u Londonu, javila je Radio-televizija Crne Gore.

Region 26.02.2019 | 20:46
Crvena potjernica za Kneževićem
Iz Nacionalnog biroa Interpola Podgorica potvrdili su za crnogorski javni servis da je Knežević od juče na crvenoj potjernici.

"Interpol je cijenio sve razloge koji su izneseni i našao opravdanim zahtjev naše zemlje, te je, stoga, ušao u proceduru stavljanja odbjeglog Duška Kneževića na crvenu potjernicu, što je juče okončano", saopštili su iz Kancelarije Interpola Podgorica.

Naglašeno je da je Crna Gora zatražila Kneževićevo lociranje i hapšenje.

Knežević se nedavno oglasio iz Londona i opet tvrdio da je finansirao predsjednika DPS-a Mila Đukanovića, da nije finansirao opozicioni DF, niti učestvovao u bilo kakvom obliku u navodnom državnim udaru, već da je uvijek davao pare vladajućem DPS-u.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Brko

27.02.2019 01:29

Mogu samo da ga povuku za miska i vicu uraaaa!Milo Djukanovic,lopov i mafijas,sramota Crne Gore!

ODGOVORITE
Name

Radovan III

27.02.2019 06:50

Druže ti ako imaš još nešto za Mila objavljuj to što prije ako misliš da spasiš sebe a da on ode s vlasti, jer tada je njegov kraj i može se upišati u svoj život kada ode s vlasti, tada mu je spavanje isto zecu kada je sezona lova.

Name

Duduk

27.02.2019 10:07

Za Milom crnogorskim, otići će i Mile probosanski, džaba su pljačkali.