Тест: ''Српски Хофенхајм'' славио против Дњепра!

Фудбалери Слоге из Горњег Црњелова, на припремама у Анталији, славили против украјинског Дњепра.  Иако је ријеч само о пријатељској утакмици, ова победа остаће златним словима уписана у историји семберског клуба!

Фудбал 25.02.2019 | 20:35
Тест: ''Српски Хофенхајм'' славио против Дњепра!
Момци из Доњег Црњелова су против украјинског друголигаша одиграли чврсту и борбену утакмицу и нису респектовали тим из Дњепропетровска.

Слога је и прије постизања погодака имали повољније и зрелије прилике за гол него њихови данашњи ривали.

Коначан резултат био је 2:0, а стријелци су били Матовић и Мазић са бијеле тачке.

Прволигаш из Републике Српске наредну утакмицу у Анталији игра у четвртак, а форму темпира за првенство које почиње 9. марта, односно за утакмице четвртфинала Купа БиХ, које су на програму 5. и 13. марта, гдје их је жријеб "спојио" са федералним друголигашем Клисом из Бутуровић Поља.

Слога је савладала на папиру много бољу екипу од себе. 

Сама утакмица је била изузетно чврста и борбена. Слогини момци одиграли су изузетно дисциплиновано, али ни у једном моменту не респектујући своје противнике више него што би требало.

У прилог томе говори и чињеница да је Слога и прије постизања погодака имала повољније и зрелије прилике за гол, него ривали из Дњепра.

Из семберског клуба су саопштили:

''Драго нам је да је фудбалски клуб 'Дњепар' реализовао директан пренос утакмице на свом сајту и Yоутубе каналу, тако да су бројни гледаоци имали прилику уживати у данашњем мечу на малим екранима. Увјерио се наш стручни штаб, али и комплетна експедиција фудбалског клуба 'Слога' овдје у Анталији, да ова екипа расте из дана у дан и да су наше игре све квалитетније. Циљ и јесте био да темпирамо форму за првенство које почиње 9. марта, односно за утакмице четвртфинала Купа БиХ, које су на програму 5. и 13. марта. Без имало еуфорије наши момци су већ након утакмице одрадили регенеративни тренинг у велелепном спа центру хотела Титаник. Свјесни су да су данас одиграли одличну утакмицу против великог противника, али и да праве борбе тек предстоје. Сутра и прекосутра на програму су по два тренинга, а наредну утакмицу играмо у четвртак против клуба из Прве лиге Казахстана, чије име ћемо објавити сутра. Ово је пут којим желимо да идемо'', истакли су у семберском прволигашу.

Нема шта, Слога расте у велики клуб!

Извор: БН/мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар