Test: ''Srpski Hofenhajm'' slavio protiv Dnjepra!

Fudbaleri Sloge iz Gornjeg Crnjelova, na pripremama u Antaliji, slavili protiv ukrajinskog Dnjepra.  Iako je riječ samo o prijateljskoj utakmici, ova pobeda ostaće zlatnim slovima upisana u istoriji semberskog kluba!

Fudbal 25.02.2019 | 20:35
Test: ''Srpski Hofenhajm'' slavio protiv Dnjepra!
Momci iz Donjeg Crnjelova su protiv ukrajinskog drugoligaša odigrali čvrstu i borbenu utakmicu i nisu respektovali tim iz Dnjepropetrovska.

Sloga je i prije postizanja pogodaka imali povoljnije i zrelije prilike za gol nego njihovi današnji rivali.

Konačan rezultat bio je 2:0, a strijelci su bili Matović i Mazić sa bijele tačke.

Prvoligaš iz Republike Srpske narednu utakmicu u Antaliji igra u četvrtak, a formu tempira za prvenstvo koje počinje 9. marta, odnosno za utakmice četvrtfinala Kupa BiH, koje su na programu 5. i 13. marta, gdje ih je žrijeb "spojio" sa federalnim drugoligašem Klisom iz Buturović Polja.

Sloga je savladala na papiru mnogo bolju ekipu od sebe. 

Sama utakmica je bila izuzetno čvrsta i borbena. Slogini momci odigrali su izuzetno disciplinovano, ali ni u jednom momentu ne respektujući svoje protivnike više nego što bi trebalo.

U prilog tome govori i činjenica da je Sloga i prije postizanja pogodaka imala povoljnije i zrelije prilike za gol, nego rivali iz Dnjepra.

Iz semberskog kluba su saopštili:

''Drago nam je da je fudbalski klub 'Dnjepar' realizovao direktan prenos utakmice na svom sajtu i Youtube kanalu, tako da su brojni gledaoci imali priliku uživati u današnjem meču na malim ekranima. Uvjerio se naš stručni štab, ali i kompletna ekspedicija fudbalskog kluba 'Sloga' ovdje u Antaliji, da ova ekipa raste iz dana u dan i da su naše igre sve kvalitetnije. Cilj i jeste bio da tempiramo formu za prvenstvo koje počinje 9. marta, odnosno za utakmice četvrtfinala Kupa BiH, koje su na programu 5. i 13. marta. Bez imalo euforije naši momci su već nakon utakmice odradili regenerativni trening u velelepnom spa centru hotela Titanik. Svjesni su da su danas odigrali odličnu utakmicu protiv velikog protivnika, ali i da prave borbe tek predstoje. Sutra i prekosutra na programu su po dva treninga, a narednu utakmicu igramo u četvrtak protiv kluba iz Prve lige Kazahstana, čije ime ćemo objaviti sutra. Ovo je put kojim želimo da idemo'', istakli su u semberskom prvoligašu.

Nema šta, Sloga raste u veliki klub!

Izvor: BN/mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar