Икарди има проблеме са „Југовићима“!

Ванда оплела по Перишићу! Шта се дешава у свлачионици Интера?!

Фудбал 25.02.2019 | 15:15
Икарди има проблеме са „Југовићима“!
Нема мира у Интеру. Таман када је изгледало да је екипи кренуло без Маура Икардија, уследио је шокантан реми у Фиренци обојен контроверзним пеналом за изједначење у 101. минуту утакмице.

И опет се у Италији овог јутра прича о Мауру Икардију... Разлог: Ванда Нара.

Икардијева супруга је редован посао гост једне телевизијске емисије посвећене Серији А, а синоћ је коментарисла дешавања на Артемио Франкију и долила уље на ватру у Интеровој свлачионици. Мета јој је био Иван Перишић.

Наиме Хрват је привукао пажњу гестом код гола Матеа Политана. Приликом прославе поготка, Политано је направио сличан гест са длановима иза ува што је карактеристичан начин прославе за Икрадија. Међутим, Перишић му је пришао са леђа и практично га ударио, спречавајући га да имитира Икардијеву прославу голова. Неки сматрају да је то урадио јер не жели да се подижу даље тензије око Икардија, а други да је то намерно урадио како би показао да Икарди и његови голови нису потребни тиму.



Ванда Нара спада међу ове друге...

„У фудбалу се дешавају неправде као што је био пенал против Интера, као што је Перишићево понашање или као што је одлука да Мауро остане код куће. Неко ко је давао све за овај клуб се сада приказује као монструм што нема везе са истином“, рекла је Ванда.

Ипак, одговорио јој је Антонио Касано који је такође био гост у студију.

„У Перишићевом гесту није било ништа лоше. Мислим да Икарди генерално има проблема са словенским играчима“, рекао је Касано.

У Италији се често играчи са простора бивше Југославије етиктирају као Словени, па се може закључити да је Касано мислио на Перишића, Брозовича, Врсаљка и Хандановића као људе са којима Икарди има проблем у свлачионици.

„Боре се за треће место док чекају Икардија да се опорави. Потребни су им његови голови. Да су мени скинули траку, и ја бих полудео. Али не би требало да га држе ван тима. Ни клуб, ни Спалети нису луди. Свесни су проблема које имају, али треба да раде све у интересу Интера. Кажем то као „интериста“. Али пре тога, због себе и своје савести, Икарди мора да реши неке проблеме у свлачионици. Мора да разговара са људима са којима има проблем. Да се рукују, па да виде шта и како даље у јуну“, рекао је Касано.

Потом је Ванда реплицирала њему.

„Мауро да иде у свлачионицу да решава проблеме? Доста са тим глупостима! Није урадио ништа погрешно. Правите драму где је нема“, рекла је Икардијева супруга.

Сапуница се наставља...Икарди је и даље ван тима, а иде серија тешких мечева за Интер. Већ наредног викенда могу да изгубе треће место ако не победе на Сардинији, а Милан савлада Сасуоло на Сан Сиру. А потом иде градски дерби. Интеру све више виси пласман у Лигу шампиона јер и Рома је удаљена само три бода...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар