Ikardi ima probleme sa „Jugovićima“!

Vanda oplela po Perišiću! Šta se dešava u svlačionici Intera?!

Fudbal 25.02.2019 | 15:15
Ikardi ima probleme sa „Jugovićima“!
Nema mira u Interu. Taman kada je izgledalo da je ekipi krenulo bez Maura Ikardija, usledio je šokantan remi u Firenci obojen kontroverznim penalom za izjednačenje u 101. minutu utakmice.

I opet se u Italiji ovog jutra priča o Mauru Ikardiju... Razlog: Vanda Nara.

Ikardijeva supruga je redovan posao gost jedne televizijske emisije posvećene Seriji A, a sinoć je komentarisla dešavanja na Artemio Frankiju i dolila ulje na vatru u Interovoj svlačionici. Meta joj je bio Ivan Perišić.

Naime Hrvat je privukao pažnju gestom kod gola Matea Politana. Prilikom proslave pogotka, Politano je napravio sličan gest sa dlanovima iza uva što je karakterističan način proslave za Ikradija. Međutim, Perišić mu je prišao sa leđa i praktično ga udario, sprečavajući ga da imitira Ikardijevu proslavu golova. Neki smatraju da je to uradio jer ne želi da se podižu dalje tenzije oko Ikardija, a drugi da je to namerno uradio kako bi pokazao da Ikardi i njegovi golovi nisu potrebni timu.



Vanda Nara spada među ove druge...

„U fudbalu se dešavaju nepravde kao što je bio penal protiv Intera, kao što je Perišićevo ponašanje ili kao što je odluka da Mauro ostane kod kuće. Neko ko je davao sve za ovaj klub se sada prikazuje kao monstrum što nema veze sa istinom“, rekla je Vanda.

Ipak, odgovorio joj je Antonio Kasano koji je takođe bio gost u studiju.

„U Perišićevom gestu nije bilo ništa loše. Mislim da Ikardi generalno ima problema sa slovenskim igračima“, rekao je Kasano.

U Italiji se često igrači sa prostora bivše Jugoslavije etiktiraju kao Sloveni, pa se može zaključiti da je Kasano mislio na Perišića, Brozoviča, Vrsaljka i Handanovića kao ljude sa kojima Ikardi ima problem u svlačionici.

„Bore se za treće mesto dok čekaju Ikardija da se oporavi. Potrebni su im njegovi golovi. Da su meni skinuli traku, i ja bih poludeo. Ali ne bi trebalo da ga drže van tima. Ni klub, ni Spaleti nisu ludi. Svesni su problema koje imaju, ali treba da rade sve u interesu Intera. Kažem to kao „interista“. Ali pre toga, zbog sebe i svoje savesti, Ikardi mora da reši neke probleme u svlačionici. Mora da razgovara sa ljudima sa kojima ima problem. Da se rukuju, pa da vide šta i kako dalje u junu“, rekao je Kasano.

Potom je Vanda replicirala njemu.

„Mauro da ide u svlačionicu da rešava probleme? Dosta sa tim glupostima! Nije uradio ništa pogrešno. Pravite dramu gde je nema“, rekla je Ikardijeva supruga.

Sapunica se nastavlja...Ikardi je i dalje van tima, a ide serija teških mečeva za Inter. Već narednog vikenda mogu da izgube treće mesto ako ne pobede na Sardiniji, a Milan savlada Sasuolo na San Siru. A potom ide gradski derbi. Interu sve više visi plasman u Ligu šampiona jer i Roma je udaljena samo tri boda...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar