Сбербанка увела нове апликације

Сбербанк а. д. Бања Лука је увела низ нових функционалности у постојеће мобилно банкарство мСбербанкБЛ, од чега нарочито издвајамо приступ мобилној апликацији отиском прста.

Република Српска 22.02.2019 | 12:12
Сбербанка увела нове апликације
Поменута функционалност пружа могућност пријаве у мСбербанкБЛ апликацију отиском прста, као и могућност потврде налога за плаћање.

Овом приликом је Владимир Бјелић, руководилац Сектора дигитално и картично банкарство, Сбербанк а.д. Бања Лука изјавио: „Увођењем биометријске аутентикације отиском прста желимо нашим клијентима додатно олакшати њихову свакодневицу.

На овај начин услуга је још више персонализована, узмемо ли у обзир да свако од нас има јединствен, непоновљив отисак прста. Наши клијенти ће ову погодност моћи користити по жељи, па ће је у било којем тренутку моћи активирати, односно деактивирати.

Посебно желим да истакнем сигурност услуге, јер је за њену активацију потребно унијети ПИН".

Пратећи дигиталну стратегију која предвиђа константно унапређење и развој у погледу модерних и иновативних услуга за наше клијенте, Сбербанка је увела још и додатне функционалности:

ПУСХ нотификације - обавјештења која Вам Банка шаље кроз мСбербанкБЛ апликацију,

Повлачење/Сторнирање налога плаћања који су у неконачном статусу - у детаљима налога чији статус дозвољава могућност сторнирања, од сада се приказује и опција „Повуци налог”,

Подаци о личном банкару - сазнајте име и презиме као и контакт податке Вашег личног банкара путем опције „Лични банкар”.

Више информација о дигиталним апликацијама и другим производима и услугама могуће је добити на бесплатан број контакт центра 0800 59 999, лично у пословницама Сбербанк а.д. Бања Лука и путем интернет странице банке www.сбербанкбл.ба

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар