Грујић не одустаје од дреса Ливерпула!

Знам да моје време долази, могу да играм на свим позицијама! „Из сваког разговора до сада закључио сам да ме клуб искрено жели“, каже српски везиста.

Фудбал 25.02.2019 | 14:45
Грујић не одустаје од дреса Ливерпула!
Марко Грујић ужива на позајмици у Бундеслиги. Од доласка на Енфилд 2016. године, централни везиста провео је шест месеци у Кардифу пре него што је прошлог лета прешао у Херту такође на зајам до лета 2019. године.

Требало му је мало времена у почетку да се прилагоди, али и поред повреда Србин је постао неизоставни део екипе Пала Дардаија која може да се похвали добрим резултатима ове сезоне. Мађар на клупи Херте редовно га хвали, а клуб покушава да испослује барем још једну позајмицу следеће сезоне.

Проблем је, међутим, што Ливерпул већ сада има понуде десетак клубова који су изразили жељу да позајмеГрујића, али су планови српског везисте другачији. 

"Наравно да је лепо када те хвале, посебно они који те гледају свакога дана и могу да суде о теби и као о играчу и као о човеку. Оптимиста сам. Ако наставим да играм као до сада имаћу лепу шансу да се вратим у Ливерпул на лето и можда одиграм следећу сезону на Енфилду", изјавио је Грујић за амерички ЕСПН.

Што се тиче личних планова са Ливерпулом српски везиста каже:

"Мислим да постоји план за будућност. Из сваког разговора до сада закључио сам да ме Ливерпул искрено жели. Можда сам очекивао да ћу више играти за овај клуб, али сам опет задовољан јер сам протекло време искористио да доста напредујем. Наравно, мој циљ је да дугорочно постанем редовни првотимац Ливерпула и још увек верујем да могу то. У животу ништа не може да прође без проблема, али моје време ће доћи. Сигуран сам у то. Још сам млад, тек су ми 22 и време ради за мене. Знам да Ливерпул игра са једном класичном 'шестицом' и дуплим 'осмицама', али то ме не брине. Могу да играм на обе позиције. Видећемо у предсезони шта је најбоље за мене", закључио је Марко Грујић.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар