Grujić ne odustaje od dresa Liverpula!

Znam da moje vreme dolazi, mogu da igram na svim pozicijama! „Iz svakog razgovora do sada zaključio sam da me klub iskreno želi“, kaže srpski vezista.

Fudbal 25.02.2019 | 14:45
Grujić ne odustaje od dresa Liverpula!
Marko Grujić uživa na pozajmici u Bundesligi. Od dolaska na Enfild 2016. godine, centralni vezista proveo je šest meseci u Kardifu pre nego što je prošlog leta prešao u Hertu takođe na zajam do leta 2019. godine.

Trebalo mu je malo vremena u početku da se prilagodi, ali i pored povreda Srbin je postao neizostavni deo ekipe Pala Dardaija koja može da se pohvali dobrim rezultatima ove sezone. Mađar na klupi Herte redovno ga hvali, a klub pokušava da isposluje barem još jednu pozajmicu sledeće sezone.

Problem je, međutim, što Liverpul već sada ima ponude desetak klubova koji su izrazili želju da pozajmeGrujića, ali su planovi srpskog veziste drugačiji. 

"Naravno da je lepo kada te hvale, posebno oni koji te gledaju svakoga dana i mogu da sude o tebi i kao o igraču i kao o čoveku. Optimista sam. Ako nastavim da igram kao do sada imaću lepu šansu da se vratim u Liverpul na leto i možda odigram sledeću sezonu na Enfildu", izjavio je Grujić za američki ESPN.

Što se tiče ličnih planova sa Liverpulom srpski vezista kaže:

"Mislim da postoji plan za budućnost. Iz svakog razgovora do sada zaključio sam da me Liverpul iskreno želi. Možda sam očekivao da ću više igrati za ovaj klub, ali sam opet zadovoljan jer sam proteklo vreme iskoristio da dosta napredujem. Naravno, moj cilj je da dugoročno postanem redovni prvotimac Liverpula i još uvek verujem da mogu to. U životu ništa ne može da prođe bez problema, ali moje vreme će doći. Siguran sam u to. Još sam mlad, tek su mi 22 i vreme radi za mene. Znam da Liverpul igra sa jednom klasičnom 'šesticom' i duplim 'osmicama', ali to me ne brine. Mogu da igram na obe pozicije. Videćemo u predsezoni šta je najbolje za mene", zaključio je Marko Grujić.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar