Камп "Деки5" прикупио 41.000 евра помоћи!

Сав новац биће прослеђен фондацији "Заједно за живот", која ће га искористити за лечење деце.

Фудбал 21.02.2019 | 08:15
Камп "Деки5" прикупио 41.000 евра помоћи!
Прослављени српски фудбалер Дејан Станковић током јануара боравио је у Аустралији. Осим организације кампа "Деки5" и дружења са децом која воле фудбал, подршке Новаку Ђоковићуу походу на пехар Аустралијан опена, Станковић није пропустио прилику да учествује и у једној хуманитарној мисији.

"Фудбалски камп 'Деки5' је у Сиднеју организовао хуманитарну вечеру, а Дејан Станковић је искористио свој углед да укључи наше људе из дијаспоре да се окупе око племенитог циља",  каже Јован Симић, оснивач Хуманитарне организације "Заједно за живот" и додаје:

"Од оснивања и почетка рада фондације 'Заједно за живот', Дејан Станковић нам је пружао велику подршку. Овог пута је и у далекој Аустралији пронашао начин како да помогне. Током хуманитарне вечере организована је и продаја дресова наших познатих спортиста и прикупљено је чак 41.000 евра која ће бити искоришћена у лечењу деце. То су заиста значајна средства и биће прослеђена онима којима је најпотребније".

Највећу вредност на аукцији достигли су дресови Немање Матића из Манчестер јунајтеда и Дејана Станковића из Интера.

"Огромну захвалност дугујемо Дејану Станковићу и људима из организације кампа 'Деки5'. Уз фондацију 'Заједно за живот', Деки је био је од нашег првог спортског базара, на утакмици 'Асови за децу' био је капитен и од тада смо интезивирали сарадњу. Такође, помогао нам је и током прве сезоне кампа 'Деки5', он је између осталог и наш амбасадор и сигуран сам да ћемо у будућности имати још овако успешних акција", закључио је Симић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар