Kamp "Deki5" prikupio 41.000 evra pomoći!

Sav novac biće prosleđen fondaciji "Zajedno za život", koja će ga iskoristiti za lečenje dece.

Fudbal 21.02.2019 | 08:15
Kamp "Deki5" prikupio 41.000 evra pomoći!
Proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković tokom januara boravio je u Australiji. Osim organizacije kampa "Deki5" i druženja sa decom koja vole fudbal, podrške Novaku Đokovićuu pohodu na pehar Australijan opena, Stanković nije propustio priliku da učestvuje i u jednoj humanitarnoj misiji.

"Fudbalski kamp 'Deki5' je u Sidneju organizovao humanitarnu večeru, a Dejan Stanković je iskoristio svoj ugled da uključi naše ljude iz dijaspore da se okupe oko plemenitog cilja",  kaže Jovan Simić, osnivač Humanitarne organizacije "Zajedno za život" i dodaje:

"Od osnivanja i početka rada fondacije 'Zajedno za život', Dejan Stanković nam je pružao veliku podršku. Ovog puta je i u dalekoj Australiji pronašao način kako da pomogne. Tokom humanitarne večere organizovana je i prodaja dresova naših poznatih sportista i prikupljeno je čak 41.000 evra koja će biti iskorišćena u lečenju dece. To su zaista značajna sredstva i biće prosleđena onima kojima je najpotrebnije".

Najveću vrednost na aukciji dostigli su dresovi Nemanje Matića iz Mančester junajteda i Dejana Stankovića iz Intera.

"Ogromnu zahvalnost dugujemo Dejanu Stankoviću i ljudima iz organizacije kampa 'Deki5'. Uz fondaciju 'Zajedno za život', Deki je bio je od našeg prvog sportskog bazara, na utakmici 'Asovi za decu' bio je kapiten i od tada smo intezivirali saradnju. Takođe, pomogao nam je i tokom prve sezone kampa 'Deki5', on je između ostalog i naš ambasador i siguran sam da ćemo u budućnosti imati još ovako uspešnih akcija", zaključio je Simić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar