Одбојка - спорт за све

Одбојкашице ОК “Либеро” недавно су оствариле запажену побједу над одбојкашицама “Радника”, то им је дало додатни вјетар у леђа за даље напредовање. Овај клуб је релативно млад, али веома бројан, што показује да млади у Бијељини воле овај спорт.

Занимљивости 20.02.2019 | 12:31
Одбојка - спорт за све
Одбојка позитивно дјелује на физички, ментални и социјални развој малишана. Она значајно доприноси изградњи њихове личности и ствара добру основу за даљи успјех у животу.Овако би некако гласила дефиниција И одговор зашто изабрати овај спорт. Дјечаци И дјевојчице из Бијељине завољели су овај спорт већ на часовима физичког, а ОК “Либеро” иако млад окупио је велики број полазника И заједно већ пету годину остварују зацртане циљеве, каже један од тренера Александар Јокичић.

Као И у свему у животу, сваки почетак је тежак био И за ове младе људе, али жеља И воља су се И овдје показали пресудним.

И дјечаци И дјевојчице сагласни су да је спорт дивна ствар, И да је сваки успјех слађи када се слави заједно у тиму И да су срећни што све више младих прилази клубу. Одбојкашице овог клуба недавно су оствариле побједу над екипом Радника, што им је такође сатисфакција.

Са тренинзима одбојке препоручљиво је почети у узрасту од 8-9 година, а ОК “Либеро”, поред главног тима, овај клуб има И школу одбојке, а поред тренинга И утакмица радо организују И хуманитарне акције.



БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар