Odbojka - sport za sve

Odbojkašice OK “Libero” nedavno su ostvarile zapaženu pobjedu nad odbojkašicama “Radnika”, to im je dalo dodatni vjetar u leđa za dalje napredovanje. Ovaj klub je relativno mlad, ali veoma brojan, što pokazuje da mladi u Bijeljini vole ovaj sport.

Zanimljivosti 20.02.2019 | 12:31
Odbojka - sport za sve
Odbojka pozitivno djeluje na fizički, mentalni i socijalni razvoj mališana. Ona značajno doprinosi izgradnji njihove ličnosti i stvara dobru osnovu za dalji uspjeh u životu.Ovako bi nekako glasila definicija I odgovor zašto izabrati ovaj sport. Dječaci I djevojčice iz Bijeljine zavoljeli su ovaj sport već na časovima fizičkog, a OK “Libero” iako mlad okupio je veliki broj polaznika I zajedno već petu godinu ostvaruju zacrtane ciljeve, kaže jedan od trenera Aleksandar Jokičić.

Kao I u svemu u životu, svaki početak je težak bio I za ove mlade ljude, ali želja I volja su se I ovdje pokazali presudnim.

I dječaci I djevojčice saglasni su da je sport divna stvar, I da je svaki uspjeh slađi kada se slavi zajedno u timu I da su srećni što sve više mladih prilazi klubu. Odbojkašice ovog kluba nedavno su ostvarile pobjedu nad ekipom Radnika, što im je takođe satisfakcija.

Sa treninzima odbojke preporučljivo je početi u uzrastu od 8-9 godina, a OK “Libero”, pored glavnog tima, ovaj klub ima I školu odbojke, a pored treninga I utakmica rado organizuju I humanitarne akcije.



BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar