Просинечки "прецртао" Врањеша због Ђујића и Карлеуше!

Роберт Просинечки, селектор Босне и Херцеговине, изјавио је агенцији "Анадолија" да Огњена Врањеша више неће позивати у селекцију "змајева".

Фудбал 19.02.2019 | 20:50
Просинечки "прецртао" Врањеша због Ђујића и Карлеуше!
Селектор "змајева" коначно је дао одговор на случај Огњена Врањеша.

Централни дефанзивац Андерлехта је компромитовао будућност у дресу бриселског клуба, а потом и репрезентације БиХ након серије инцидената углавном изван фудбалских терена.

Тетоважа четничког војводе из Другог свјетског рата Момчила Ђујића, јавна подршка хулиганима из атинског АЕК-а, као и цијели скандал са београдском пјевачицом Јеленом Карлеушом, "кумовали" су одлуци Роберта Просинечког да више не буде позиван међу "змајеве".

"Сам је себе дисквалификовао из репрезентације. Репрезентативац једне земље, тако и Босне и Херцеговине, мора се доказивати на терену и ван њега. Жао ми је, али тако је. И Савез је реаговао и осудио његове поступке прије извјесног времена. Врањеш је ушао у сукоб с навијачима, тетоважа, афере... Не, то тако не иде. Сви морамо бити у служби репрезентације и државе, подређени циљу, пласману на Европско првенство. Никакви ни најмањи проблеми у и око екипе нам не требају", истакао је Просинечки агенцији "Анадолија", а пренијели електронски медији.

Према његовим ријечима, због "прецртавања" Врањеша ће трпити одбрана националне репрезентације БиХ.

"Истина, имаћемо проблема због тога. Врањеш је играо веома добро у протеклом периоду и мораћемо тражити рјешење на позицији десног бека. Надам се да ћемо успјети што прије наћи адекватну замјену на тој позицији, тј. да ће играчи који би могли конкурисати на тој позицији бити у такмичарској форми".

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ед

19.02.2019 20:50

Логично нога за примитивца

ОДГОВОРИТЕ