Викторија Бекам у Лондону представила колекцију за „несташне даме“

Викторија Бекам, после деценије представљања својих колекција у Њујорку, појавила се на Недељи моде у Лондону са својом новом јесењом колекцијом.

Забава 19.02.2019 | 12:18
Викторија Бекам у Лондону представила колекцију за „несташне даме“
Богата детаљима и комадима одеће које жене данас желе и воле да носе, колекција јесен-зима 2019. према речима Викторије Бекам, даје идеју „модерног алфабета женствености".

Како сама каже, колекција је намењена жени која је дама, али не посебно женствена. „Или је женствена, али није дама већ има и 'несташну' страну“.

Критичари признају да је Викторија од поп звезде постала озбиљан модни дизајнер. Оно што такође одликује ову колекцију је и то да је сваки представљени комад могуће замислити у свакодневним одевним комбинацијама.

Модна ревија Викторије Бекам на Недељи моде у Лондону, привукла је пажњу многих славних личности. У првом реду је, наравно, била породица Бекам, Дејвид и ћерка Харпер, Бруклин са девојком Ханом Крос, Круз и Ромео.

На крају, Викторија се појавила на писти у кошуљи оштрог оковратника, драматничним црним панталонама широких ногавица и кратком џемперу. Био је то изглед који је требало да пошаље поруку о њеном бренду, говорећи свету да је ово нова верзија Викторије Бекам.

Најавилила је и да ће од јесени покренути своју линију козметичких производа. Снимак са лондонске ревије Викторија Бекам је одмах објавила на свом званичном Јутјуб каналу.



БН ТВ
фото:интернет

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

вУК

19.02.2019 11:42

Обичан кич, да није то дизајнирао онај ко је дизајнирао људи би се смијали и шпрдали на тај рачун...али пошто је у питању В.Бецкхам онда је то озбиљан дизајнерски рад ...пих, пљуц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Вук

20.02.2019 09:41

Бас тако,замислите змај од сипова да несто као дизајнира и то се представи рецимо Роналду.Онда се стави у наслов Роналдо отпоцео каријеру као модни дизајнер.Око писте би се сјатиле ови свјетске елите и познаваоци модних трендова.Потм би прогласили Роналда новим цудом из свијета модног дизајна.Ово је страхота гледати а тек срести несто овако накарадно

Name

јаца

20.02.2019 09:55

што се моде тиче, све је већ видјено, дизајнери не могу више ништа ново измислити, само преврћу и прекрајају старе прње, изузев оних који праве накарадну нову моду, мушкарци у сукњама и штиклама, што накарадније то боље, права мода је обуци оно што ти најбоље стоји и у чему се најбоље осјећаш, каква Вицторија, као измислила је џемпер и бијелу кошуљу??

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

27.02.2019 11:21

Ово моду није ни видјело.