Viktorija Bekam u Londonu predstavila kolekciju za „nestašne dame“

Viktorija Bekam, posle decenije predstavljanja svojih kolekcija u Njujorku, pojavila se na Nedelji mode u Londonu sa svojom novom jesenjom kolekcijom.

Zabava 19.02.2019 | 12:18
Viktorija Bekam u Londonu predstavila kolekciju za „nestašne dame“
Bogata detaljima i komadima odeće koje žene danas žele i vole da nose, kolekcija jesen-zima 2019. prema rečima Viktorije Bekam, daje ideju „modernog alfabeta ženstvenosti".

Kako sama kaže, kolekcija je namenjena ženi koja je dama, ali ne posebno ženstvena. „Ili je ženstvena, ali nije dama već ima i 'nestašnu' stranu“.

Kritičari priznaju da je Viktorija od pop zvezde postala ozbiljan modni dizajner. Ono što takođe odlikuje ovu kolekciju je i to da je svaki predstavljeni komad moguće zamisliti u svakodnevnim odevnim kombinacijama.

Modna revija Viktorije Bekam na Nedelji mode u Londonu, privukla je pažnju mnogih slavnih ličnosti. U prvom redu je, naravno, bila porodica Bekam, Dejvid i ćerka Harper, Bruklin sa devojkom Hanom Kros, Kruz i Romeo.

Na kraju, Viktorija se pojavila na pisti u košulji oštrog okovratnika, dramatničnim crnim pantalonama širokih nogavica i kratkom džemperu. Bio je to izgled koji je trebalo da pošalje poruku o njenom brendu, govoreći svetu da je ovo nova verzija Viktorije Bekam.

Najavilila je i da će od jeseni pokrenuti svoju liniju kozmetičkih proizvoda. Snimak sa londonske revije Viktorija Bekam je odmah objavila na svom zvaničnom Jutjub kanalu.BN TV
foto:internet

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

vUK

19.02.2019 12:42

Običan kič, da nije to dizajnirao onaj ko je dizajnirao ljudi bi se smijali i šprdali na taj račun...ali pošto je u pitanju V.Beckham onda je to ozbiljan dizajnerski rad ...pih, pljuc

ODGOVORITE
Name

re Vuk

20.02.2019 10:41

Bas tako,zamislite zmaj od sipova da nesto kao dizajnira i to se predstavi recimo Ronaldu.Onda se stavi u naslov Ronaldo otpoceo karijeru kao modni dizajner.Oko piste bi se sjatile ovi svjetske elite i poznavaoci modnih trendova.Potm bi proglasili Ronalda novim cudom iz svijeta modnog dizajna.Ovo je strahota gledati a tek sresti nesto ovako nakaradno

Name

jaca

20.02.2019 10:55

što se mode tiče, sve je već vidjeno, dizajneri ne mogu više ništa novo izmisliti, samo prevrću i prekrajaju stare prnje, izuzev onih koji prave nakaradnu novu modu, muškarci u suknjama i štiklama, što nakaradnije to bolje, prava moda je obuci ono što ti najbolje stoji i u čemu se najbolje osjećaš, kakva Victorija, kao izmislila je džemper i bijelu košulju??

ODGOVORITE
Name

MM

27.02.2019 12:21

Ovo modu nije ni vidjelo.