Коме ће отићи обећана награда

„Једно је сигурно - средства која смо предвидјели ће бити искориштена на адекватан начин. Још увијек не можемо рећи у који ће фонд или коме бити уплаћен новац. Влада КС-а ће размотрити ситуацију, па кад утврдимо чињенице, поступит ћемо по томе“, појаснио је Катица у изјавио порталу радиосарајево.

Босна и Херцеговина 13.02.2019 | 13:49
Коме ће отићи обећана награда
Министар унутрашњих послова Кантона Сарајево Адмир Катица у изјави порталу Радиосарајево.ба казао је да је на хитној сједници кантоналне владе било ријечи о расписаној награди од 50 хиљада марака за информације о одбјеглом убици Едину Гачићу, који је јуче убијен у полицијској акцији.

„Једно је сигурно - средства која смо предвидјели ће бити искориштена на адекватан начин. Још увијек не можемо рећи у који ће фонд или коме бити уплаћен новац. Влада КС-а ће размотрити ситуацију, па кад утврдимо чињенице, поступит ћемо по томе“, појаснио је Катица.

Додао је ће се у овој ситуацији поступити по закону.

„Сачекаћемо полицијски извјештај и на основу тог извјештаја и у зависности од оног шта у њему буде писало поступићемо“, нагласио је Катица.

Садмир Тарић и Армин Каровић тврде да су полицији у недјељу дали кључну информацију која је довела до лоцирања вишеструког убице Едина Гачића.

Да ли ће Садмир и Армин успјети доказати да су с полицијом подијелили кључне информације које су допринијели лоцирању и ликвидирањем серијског убице остаје да се види. 

БН ТВ

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

РедБулл

13.02.2019 13:06

Ако вам је стварно цовјек дао праву информацију о убици срамота би било да га слазете и издигнете поготову на поцетку васе политицке каријере коју вам постени градјани сигурно наредни пут на изборима опростили неби јер нам је висе доста лоповлука, лази и петљавина. Да је државе, сами би позвали онога ко им је дојавио и дали му награду, која се планира будзетом за овакве ситуације, неовисно од овога слуцаја. Али зато јесмо ту гдје смо. Ако се ОСА, СИПА и остали овом акцијом требају хвалити, нека им је на срамоту.Честитамо онда што имате тако фино мисљење о својим овцама, или свом народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаж

13.02.2019 14:00

Никад нико још није добио никакву награду од полиције.То су само лаżна обећања.

Name

децко

13.02.2019 14:57

Могу да украду и звијезде а неба...Немој да се лаземо -народ праста све!

Name

који фонд лопузе

13.02.2019 15:21

Какав фонд...јел вам фонд дао информације. .ма мозда је требао да гацпусти да додје до вас варалице..исплатите ста њега или њигмх следује .колико би јос људи страдало .и јос ови спасиоци сада у опасности од слицних ил његове родбине ..које сте ви фукаре...

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

13.02.2019 17:57

Дајте награду бакиру за недај бозе која сте ви багра лопови е сотоне

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ловац На Уцене

13.02.2019 20:44

Логицно да је неко дао информације о локацији овога лика, уцмекали су га снајпером са веце даљине, логицно, ко би се упустио у борбу са овим цовјеком када се зна да хоце убити без пардона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

14.02.2019 10:44

Каке паре јадан био Буди сретан да не добијес преко ледја