Торцида се хвали "плијеном": Ово је ваше!

На Фацебоок страници "Балкански навијачи" постављена фотографија на којој су мајице са обиљежјима Црвене звезде и за које се тврди да припадају нападнутим ватерполистима.

Остали спортови 11.02.2019 | 19:30
Торцида се хвали "плијеном": Ово је ваше!
Напад на ватерполисте Црвене звезде у Сплиту, уочи утакмице против Морнара у регионалној лиги (која је потом отказана), и даље једна од главних тема у региону.

Насртај групе хулигана, али и понашање већине "обичног свијета" на сплитској риви, скакање у море голмана Звезде Александра Краља да би спасио свој живот, још једном је показао да је атмосфера на Балкану веома, веома запаљива и да се није урадило много на сарадњи и повезивању послије сурових ратних рана.

Штавише, инцидент није стао на риви, него се проширио и на фудбалски стадион Хајдука из Сплита, гдје су најватренији навијачи, такозвана Торцида, вријеђали Звезду "ретро" пјесмом из доба бивше Југославије, што је наишло на одобравање цијелог стадиона.

А на Фацебоок страници "Балкански навијачи" осванула је фотографија на којој се виде тренерке са обиљежјима Црвене звезде, бачене на под и нога која их гази. Наводно су припадале нападнутим ватерполистима.

У коментарима испод фотографије има оних који истичу да се Торцида обрукала, јер су напали спортисте, а не припаднике неке друге навијачке групе.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар