Torcida se hvali "plijenom": Ovo je vaše!

Na Facebook stranici "Balkanski navijači" postavljena fotografija na kojoj su majice sa obilježjima Crvene zvezde i za koje se tvrdi da pripadaju napadnutim vaterpolistima.

Ostali sportovi 11.02.2019 | 19:30
Torcida se hvali "plijenom": Ovo je vaše!
Napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu, uoči utakmice protiv Mornara u regionalnoj ligi (koja je potom otkazana), i dalje jedna od glavnih tema u regionu.

Nasrtaj grupe huligana, ali i ponašanje većine "običnog svijeta" na splitskoj rivi, skakanje u more golmana Zvezde Aleksandra Kralja da bi spasio svoj život, još jednom je pokazao da je atmosfera na Balkanu veoma, veoma zapaljiva i da se nije uradilo mnogo na saradnji i povezivanju poslije surovih ratnih rana.

Štaviše, incident nije stao na rivi, nego se proširio i na fudbalski stadion Hajduka iz Splita, gdje su najvatreniji navijači, takozvana Torcida, vrijeđali Zvezdu "retro" pjesmom iz doba bivše Jugoslavije, što je naišlo na odobravanje cijelog stadiona.

A na Facebook stranici "Balkanski navijači" osvanula je fotografija na kojoj se vide trenerke sa obilježjima Crvene zvezde, bačene na pod i noga koja ih gazi. Navodno su pripadale napadnutim vaterpolistima.

U komentarima ispod fotografije ima onih koji ističu da se Torcida obrukala, jer su napali sportiste, a ne pripadnike neke druge navijačke grupe.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar