Марјановић и Јокић пред статуом Рокија Балбое!

Бобан Марјановић и Никола Јокић сусрели су се уочи сусрета у којем је Филаделфија победила Денвер са 117:110.

Кошарка 09.02.2019 | 18:15
Марјановић и Јокић пред статуом Рокија Балбое!
Како то обично бива, Марјановић, који је тек постао становник Филаделфије, показао се као добар домаћин, па је Јокићу показао своје ново окружење.

Наравно, искористили су прилику да се сликају испред статуе Рокија Балбое, једног од најпознатијих ликова у историји кинематографије којег је на филмском платну играо Силвестер Сталоне.

Јокића и Марјановића је испред статуе Балбое фотографисао њихов заједнички менаџер, Мишко Ражнатовић, који је потом исту окачио на свом Инстаграм профилу. 

"Фотографија је направљена у близини степеништа где је стварни Роки некада имао припреме уочи својих великих борби", написао је Ражнатовић испод фотографије и потом најавио меч између Денвера и Филаделфије. 

По завршетку меча, Јокић је имао мање разлога за задовољство. 

"У последњој четвртини нисмо одиграли добру одбрану, притом, нисмо погодили доста отворених шутева и логично је што на крају нисмо могли да добијемо утакмицу. У трећој четвртини играли смо веома добро, посебно у одбрани, са доста енергије, али то нисмо успели да пренесемо у последњих 12 минута", изјавио је Јокић. 

Он је похвалио Филаделфију. 

"Мислим да имају изузетно опасан рим, када се мозаик склопи, биће веома добри", додао је кошаркаш Денвера.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар