Marjanović i Jokić pred statuom Rokija Balboe!

Boban Marjanović i Nikola Jokić susreli su se uoči susreta u kojem je Filadelfija pobedila Denver sa 117:110.

Košarka 09.02.2019 | 18:15
Marjanović i Jokić pred statuom Rokija Balboe!
Kako to obično biva, Marjanović, koji je tek postao stanovnik Filadelfije, pokazao se kao dobar domaćin, pa je Jokiću pokazao svoje novo okruženje.

Naravno, iskoristili su priliku da se slikaju ispred statue Rokija Balboe, jednog od najpoznatijih likova u istoriji kinematografije kojeg je na filmskom platnu igrao Silvester Stalone.

Jokića i Marjanovića je ispred statue Balboe fotografisao njihov zajednički menadžer, Miško Ražnatović, koji je potom istu okačio na svom Instagram profilu. 

"Fotografija je napravljena u blizini stepeništa gde je stvarni Roki nekada imao pripreme uoči svojih velikih borbi", napisao je Ražnatović ispod fotografije i potom najavio meč između Denvera i Filadelfije. 

Po završetku meča, Jokić je imao manje razloga za zadovoljstvo. 

"U poslednjoj četvrtini nismo odigrali dobru odbranu, pritom, nismo pogodili dosta otvorenih šuteva i logično je što na kraju nismo mogli da dobijemo utakmicu. U trećoj četvrtini igrali smo veoma dobro, posebno u odbrani, sa dosta energije, ali to nismo uspeli da prenesemo u poslednjih 12 minuta", izjavio je Jokić. 

On je pohvalio Filadelfiju. 

"Mislim da imaju izuzetno opasan rim, kada se mozaik sklopi, biće veoma dobri", dodao je košarkaš Denvera.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar