Шок након напада на домара школе

И данас се у Кулашима код Прњавора препричава инцидент који се одиграо јуче у ОШ "Иво Андрић" у овом мјесту, када је ученик ове школе домара Миланка Панчића ударио сјекиром док је ложио ватру, а већина родитеља долази по дјецу.

Република Српска 07.02.2019 | 13:05
Шок након напада на домара школе
"Домар је наложио ватру у котловници и дошао је ту испред школе, чак је и поздравио ученика. Након тога је отишао у котловницу да провјери ватру и каже да је чуо да нешто тапка иза њега, а када се окренуо дјечак га је већ ударио сјекиром и то оштрицом", казао је извор "Независних".

Према ријечима мјештана, који су жељели остати анонимни, никада ништа чудно нису примјећавали на дјечаку, али сада су у страху јер, како кажу, то се могло десити и неком од њихове дјеце.

"Ужасно је то што се догодило. Ко ће знати шта је том дјетету било у глави и шта га је спопало. Сва срећа па није трагично завршило", рекао је мјештанин Кулаша.  

Полицијска управа Бањалука саопштила је данас да је малољетник испитан због сумње да је извршио кривично дјело "Убиство у покушају".

Како смо незванично сазнали, петнаестогодишњак је током испитивања исказивао убилачке намјере и тренутно је на Клиници за психијатрију Бањалука.

Повријеђени Панчић је хоспитализован на УКЦ РС и његово стање је тренутно стабилно али остаје на даљем лијечењу и праћењу.

Он је јуче пребачен у УКЦ са вишеструким посјекотинама по глави и фрактуром лобање.

(Независне новине)

Коментари / 0

Оставите коментар