ЛШ - Мађари спречили "дежа ви": Егер лако са Звездом!

Овога пута Звезда није била близу изненађења.  Звезда после осам кола и даље без победе у Лиги шампиона! Ватерполисти Црвене звезде претпрпели су нови пораз у Лиги шампиона, пошто су изгубили на гостовању Егеру 17:11 (6:2, 6:3, 2:4, 3:2).

Остали спортови 06.02.2019 | 21:20
ЛШ - Мађари спречили "дежа ви": Егер лако са Звездом!
Црвена звезда је крајем јануара против Егера у Београду одиграла сјајан меч и била надомак првог бода у Лиги шампиона (12:13), али две недеље касније - на гостовању - Мађари нису дозволили ни наду да је изненађење могуће.

Већ до полувремена су постигли 12 голова, насупрот Звездиних пет, па су у наставку "оборилИ" темпо утакмице и мирно је привели крају.

ЕГЕР - ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 17:11 (6:2, 6:3, 2:4, 3:2)

За мађарског представника бриљирао је грчки ватерполиста Влахопулос са шест голова, док је један мање додао и Хошњажки. Бивши ватерполиста црвено-белих Страхиња Рашовић постигао је један гол, док се Марко Аврамовић није уписао у стрелце.

Звезду је предводио Вељко Танкосић са четири гола, по два су додали Шулц и Васић, док су по један уписали Жежељ и Бурсаћ.

Звезда је поражена осми пут у у утакмици 8. кола А групе.

Звезда је остала без иједног бода на зачељу групе, са свих осам пораза, док је мађарски тим са Стахињом Рашовићем и Марком Аврамовићем, шампионима Европе са црвено-белима, стигао до четврте победе ове сезоне.

Најефикаснији на мечу био је Агелос Влахопулос са шест голова, Норберт Хошњански дао је пет, Рашовић један, а код српског представника најбољи је био Вељко Танкосић са четири.

Црвена звезда следећи меч у Лиги шампиона поново игра у Мадјарској, против Ференцвароша 27. фебруара.

Табела групе "А": Про Реко 21, Барселонета 16, Бреша 14, Ференцварош 13, Егер 12, Динамо Москва 6, Стеауа 3, Црвена звезда 0.

Табела групе "Б": Југ 22, Палануото Спорт Менаџмент 16, Олимпијакос 12, Солнок 12, Младост Загреб 8, Шпандау 7, Хановер 6, Јадран Сплит 3.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар