Хамес Родригез мијења Дагласа Косту у Јувентусу?

Први сигнали су ту. . .  Колумбијац је све ближи доласку, а Бразилац одласку.

Фудбал 09.02.2019 | 15:00
Хамес Родригез мијења Дагласа Косту у Јувентусу?
Будућност Хамеса Родригеза је већ дуже време неизвесна, а све је неизвеснија и будућност ДагласаКосте. Италијански медији пишу о сценарију по којем би Колумбијац могао да замени Бразилца наредног лета.

Родригез одрађује последњих шест месеци двогодишње позајмице из Реала у Бајерну. Нити су Баварци заинтересовани да га задрже, нити су у Реалу нешто посебно загрејани да му дају другу шансу. Арсенал се у јануару помињао као могућа дестинација Колумбијца, али Јувентус изгледа као све реалнија могућност.

Приликом летошњег трансфера Кристијана Роналда из Реала у Јувентус, италијански клуб је имао велику помоћ моћног менаџера Жоржа Мендеша који заступа Роналда и који је први покренуо ту причу када је предложио Бјанконерима “трансфер века”. Том приликом је Јувентус обећао Мендешу да ће у будућности размислити о довођењу још неких његових клијената.

И тако је у први план искочио Родригез који је један од Мендешових најбитних клијената.

“Добио је много понуда. Јувентус? Онако како ја видим италијанскми фудбал, прелазак у Јувентус би била добра одлука. Веома је близак са Кристијаном Роналдом”, рекао је Вилсон Родригез, Хамесов отац, заБилд.

Место за Колумбијца би могао да отвори Даглас Коста који полако троши кредите у Јувентусу. Најновији инцидент са саобрћајном незгодом и одласком на Нејмаров рођендан после тога је разљутио управу Јувентуса. Већ неко време влада незадовољство Костиним понашањем, а откако је дошао Роналдо ни Бразилац није задовољан. Изгубио је место повременог стартера из прошле сезоне (18 од 31 утакмице у Серији А играо у првих 11) и постао прва опција са клупе (на 17 мечева 10 пута ушао са клупе и седам пута замењен). Летос се за њега инетерсовао Манчестер Сити, али ове сезоне није у тој форми. Бразилац је на 24 утакмице за Јуве у свом такмичењима ове сезоне дао само један гол… Проблематично понашање ван терена му само погоршава ситуацију. Тренутно је на листи повређених због повреде бутног мишића.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар