Hames Rodrigez mijenja Daglasa Kostu u Juventusu?

Prvi signali su tu. . .  Kolumbijac je sve bliži dolasku, a Brazilac odlasku.

Fudbal 09.02.2019 | 15:00
Hames Rodrigez mijenja Daglasa Kostu u Juventusu?
Budućnost Hamesa Rodrigeza je već duže vreme neizvesna, a sve je neizvesnija i budućnost DaglasaKoste. Italijanski mediji pišu o scenariju po kojem bi Kolumbijac mogao da zameni Brazilca narednog leta.

Rodrigez odrađuje poslednjih šest meseci dvogodišnje pozajmice iz Reala u Bajernu. Niti su Bavarci zainteresovani da ga zadrže, niti su u Realu nešto posebno zagrejani da mu daju drugu šansu. Arsenal se u januaru pominjao kao moguća destinacija Kolumbijca, ali Juventus izgleda kao sve realnija mogućnost.

Prilikom letošnjeg transfera Kristijana Ronalda iz Reala u Juventus, italijanski klub je imao veliku pomoć moćnog menadžera Žorža Mendeša koji zastupa Ronalda i koji je prvi pokrenuo tu priču kada je predložio Bjankonerima “transfer veka”. Tom prilikom je Juventus obećao Mendešu da će u budućnosti razmisliti o dovođenju još nekih njegovih klijenata.

I tako je u prvi plan iskočio Rodrigez koji je jedan od Mendešovih najbitnih klijenata.

“Dobio je mnogo ponuda. Juventus? Onako kako ja vidim italijanskmi fudbal, prelazak u Juventus bi bila dobra odluka. Veoma je blizak sa Kristijanom Ronaldom”, rekao je Vilson Rodrigez, Hamesov otac, zaBild.

Mesto za Kolumbijca bi mogao da otvori Daglas Kosta koji polako troši kredite u Juventusu. Najnoviji incident sa saobrćajnom nezgodom i odlaskom na Nejmarov rođendan posle toga je razljutio upravu Juventusa. Već neko vreme vlada nezadovoljstvo Kostinim ponašanjem, a otkako je došao Ronaldo ni Brazilac nije zadovoljan. Izgubio je mesto povremenog startera iz prošle sezone (18 od 31 utakmice u Seriji A igrao u prvih 11) i postao prva opcija sa klupe (na 17 mečeva 10 puta ušao sa klupe i sedam puta zamenjen). Letos se za njega inetersovao Mančester Siti, ali ove sezone nije u toj formi. Brazilac je na 24 utakmice za Juve u svom takmičenjima ove sezone dao samo jedan gol… Problematično ponašanje van terena mu samo pogoršava situaciju. Trenutno je na listi povređenih zbog povrede butnog mišića.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar