Усмртила га машина за дрва

Прњаворски музичар Драган Моравац Ћакин из села Шаринци, код Прњавора, трагично је настрадао у шуми припремајући дрва када га је несрећним случајем усмртила машина за цијепање дрва (цјепач).

Република Српска 05.02.2019 | 21:05
Усмртила га машина за дрва
Његово беживотно тијело пронађено је у ноћи између понедјељка и уторка у шуми у Шаринцима.

Моравцу је, како незванично сазнајемо, цјепач повукао јакну и мајицу, усљед чега се угушио и није имао посјекотине на тијелу.

Како је "Независним" потврђено из Полицијске управе Бањалука, тијело мушкарца, којем нису навели идентитет, пронађено је двадесетак минута иза поноћи, а увиђај су обавили службеници Полицијске станице Прњавор уз присуство дежурног мртвозорника из Дома здравља у Прњавору.

"Увиђајем је утврђено да нема елемената кривичног дјела. О свему је обавијештен и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука", потврдила је Марија Маркановић, портпарол Полицијске управе Бањалука.

Несрећни мушкарац је, како су нам испричали његови познаници, отишао у шуму поподне да би припремио дрва, а када су укућани схватили да га нема отишли су у шуму да га траже.

Његова трагедија запрепастила је Прњаворчане, јер је, како су нам рекли његови познаници, био музичар којег су сви вољели, а био је познат по својој ведрини.

"Жалосно је што је он, који је вјечито био насмијан, отишао на тако ужасан начин", казао је један његов пријатељ.

Додао је да су Ћакина сви у Прњавору вољели и поштовали јер је био изузетно добар човјек и ова трагедија је све потресла те су јуче у невјерици препричавали овај немили догађај.

Ништа му, кажу, није било тешко, јер је био изузетно вриједан, а осим што је био музичар, радио је и теже физичке послове на грађевини или лијепио керамику.

Иза Моравца су, како сазнајемо, остале супруга и малољетна кћеркица.

(Независне)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ДИКО

05.02.2019 20:20

ЦУЈ ЦИЈЕПО ДРВА ИЗА ПОНОЦИ У СУМИ. СУМЊИВО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мг

05.02.2019 20:50

прво процитајте па онда коментарисите. Иза поноци је пронадјен а отисао је поподне

Name

Арса

05.02.2019 21:01

Прочитај вест волино, отишао поподне у шуму.

Name

Јоој

06.02.2019 14:29

Ко каже коњино да је цијепао иза поноћи. Цијепао по дану, кад се није вратио кренули у потрагу и пронашли га иза поноћи. Зар је то тако тешко за сконтати али битно је у свему тражити теорију завјере. Задовољан??

Name

Куме вјецна ти слава и мирно спавај!!!

05.02.2019 21:14

Ко њега није упознао много тога је пропустио у зивоту. Куме мирно ми спавај. Одмори се лутко моја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требава

05.02.2019 23:51

Почивао у миру Божјем. Породици искрено саучешће.

ОДГОВОРИТЕ