ДФ ће доносити одлуке у БХ блоку

Предсједништво Демократске фронте на данашњој сједници разматрало је имплементацију изборних резултата и извјештај страначких преговарачких тимова, те дало упуства овим тимовима за наредни преговарачки циклус.

Босна и Херцеговина 04.02.2019 | 17:11
ДФ ће доносити одлуке у БХ блоку
- Демократска фронта ће одлуке доносити са партнерима у БХ блоку", каже се у саопштену након сједнице Предсједништва те странке.

Даље се наводи да ће Демократска фронта поштовати изборни легитимитет свих странака, а у овом случају посебно странака БХ блока, као што је то случај био у формирању власти у сарајевском кантону.

Додају да такво правило треба да важи и за више нивое власти;

"При доношењу будућих одлука, Демократска фронта ће се водити интересима државе и будућег изборног наступа странака љевице. Коначну одлуку о томе како даље донијет ће БХ блок, а она, каква год да буде, мора бити у интересу опстојности државе и њених грађана", каже се у саопштењу странке коју води Жељко Комшић.

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

вра-цам

06.02.2019 12:04

Тако је, само напријед и за Босну и Херцеговину. Зељко, ти си прави за насу БиХ. Напријед и сретно. Радо бих постао вас цлан, само како. Има нас висе ту у Њемацкој који то зеле, јавите како и колико коста цланарина (мјесецно).

ОДГОВОРИТЕ