Миха: Требала нам је побједа над јаким ривалом!

Нови тренер Болоње, Синиша Михајловић, био је веома задовољан после дебитантске победе на клупи италијанског прволигаша, против Интера у Милану.

Фудбал 04.02.2019 | 13:00
Миха: Требала нам је побједа над јаким ривалом!
Болоња је славила са 1:0 начинивши велико изненађење, а српски стручњак тврди да ће бодови бити веома важно за тим у борби за опстанак.

"Били смо веома добри. Рекао сам момцима да ме резултат уопште не интересује, већ игра. Срећан сам, нисмо могли да почнемо боље. Требала нам је једна оваква победа, против јаког противника и онда је дошла сада. Могло је да не буде тако, али догодило се. Ипак, тек смо на почетку сарадње, нећемо се заносити овим успехом", рекао је Михајловић. Он каже да ће борба за опстанак бити тешка и сурова.

"Циљ нам је да до краја сезоне освијимо што је могуће више поена. Уколико не победимо у наредном колу Ђенову, ови бодови неће значити ништа. Уколико будемо играли свуда са убеђењем да је могуће победити, онда ће доћи и резултати. Данас смо искористили шансу која нам се указала у првом делу. Уз још коју недељу доброг рада, мислим да ћемо нашој игри дати на интензитету", додао је Михајловић. 

Бивши фудбалер Интера и Лација се захвалио и претходнику Филипу Инзагију на свему што је урадио са тимом. 

"Момци добро раде, морам да се захвалим Инзагију због свега што је урадио са њима. На мени је да наставим да надограђујем на његовим темељима", закључио је стратег Болоње.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар