Miha: Trebala nam je pobjeda nad jakim rivalom!

Novi trener Bolonje, Siniša Mihajlović, bio je veoma zadovoljan posle debitantske pobede na klupi italijanskog prvoligaša, protiv Intera u Milanu.

Fudbal 04.02.2019 | 13:00
Miha: Trebala nam je pobjeda nad jakim rivalom!
Bolonja je slavila sa 1:0 načinivši veliko iznenađenje, a srpski stručnjak tvrdi da će bodovi biti veoma važno za tim u borbi za opstanak.

"Bili smo veoma dobri. Rekao sam momcima da me rezultat uopšte ne interesuje, već igra. Srećan sam, nismo mogli da počnemo bolje. Trebala nam je jedna ovakva pobeda, protiv jakog protivnika i onda je došla sada. Moglo je da ne bude tako, ali dogodilo se. Ipak, tek smo na početku saradnje, nećemo se zanositi ovim uspehom", rekao je Mihajlović. On kaže da će borba za opstanak biti teška i surova.

"Cilj nam je da do kraja sezone osvijimo što je moguće više poena. Ukoliko ne pobedimo u narednom kolu Đenovu, ovi bodovi neće značiti ništa. Ukoliko budemo igrali svuda sa ubeđenjem da je moguće pobediti, onda će doći i rezultati. Danas smo iskoristili šansu koja nam se ukazala u prvom delu. Uz još koju nedelju dobrog rada, mislim da ćemo našoj igri dati na intenzitetu", dodao je Mihajlović. 

Bivši fudbaler Intera i Lacija se zahvalio i prethodniku Filipu Inzagiju na svemu što je uradio sa timom. 

"Momci dobro rade, moram da se zahvalim Inzagiju zbog svega što je uradio sa njima. Na meni je da nastavim da nadograđujem na njegovim temeljima", zaključio je strateg Bolonje.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar