Сергеј и Тринкијери загрљени - саопштење Партизана!

КК Партизан објавио саопштење поводом фотографије глумца Сергеја Трифуновића у друштву тренера Андрее Тринкијерија и чланова стручног штаба и управе. "Не дозвољавамо злоупотребу стручног штаба у политичке сврхе", пише у саопштењу.

Кошарка 03.02.2019 | 12:15
Сергеј и Тринкијери загрљени - саопштење Партизана!
Глумац и председник Покрета слободних грађана Сергеј Трфуновић објавио је на свом Тwиттер налогу фотографију на којој је у друштву тренера КК Партизан Андрее Тринкијерија, чланова стручног штаба и појединих представника управе, попут Владе Шћепановића, Николе Лончара и Драгана Тодорића.

Трифуновић, иначе велики навијач Партизана, написао је уз фотографију и коментар: "Овај човек (Тринкијери) ће ме натерати да поново идем на утакмице. И хоћу".

Фотографије су одмах изазвале реакције на друштвеним мрежама, али и испровоцирале КК Партизан да сачини саопштење и објави га "у ситне сате".

У саопштењу објављеном на сајту, изнета је оптужба на рачун Трифуновића да је "своју наводну љубав према клубу подредио свом политичком деловању".

ЕВО САОПШТЕЊА:

"Поводом појављивања фотографије стручног штаба КК Партизан са глумцем Сергејом Трифуновићем на друштвеним мрежама, а нарочито поводом потоњих коментара и инсинуација које имају везе са дневно-политичким деловањем познатог навијача Партизана, КК Партизан истиче: 

Као кошаркашки клуб, Партизан веома цени сваког свог навијача без обзира на његову националну, верску, политичку или било коју другу припадност. Као спортски колектив од националног значаја, поносни смо на чињеницу да људи најразличитијих интересовања и схватања навијају за Партизан.

Ипак, са великом одлучношћу одбацујемо било какву могућност довођења клуба или било кога од чланова клуба у везу са политичким деловањем појединаца који желе да спортске и навијачке страсти ставе у службу остварења својих политичких циљева. Сергеј Трифуновић, упркос томе што је осведочени навијач Партизана, ноћас је учинио управо то, подредивши своју наводну љубав према клубу свом политичком деловању!

Злоупотребу фотографије са члановима стручног штаба КК Партизан, клуб не жели да дозволи! Наш избор је да се бавимо искључиво оним што најбоље знамо, а то је да играмо кошарку", пише у саопштењу клуба. 

Одмах потом је реаговао и председник КК Партизан Остоја Мијаиловић, такође на свом Тwиттер налогу, који је поручио да ће "увек да заштити" играче, тренере и сараднике од "злоупотреба у дневно-политичке сврхе".

На све ово реаговао је Трифуновић, који је на Тwиттер-у изразио жаљење и разочарање због оваквог реаговања вољеног клуба и да му је сада остао Ливерпул да навија за њега без да га ико оптужује да то чини из политичких разлога. 

"Хвала мом вољеном клубу што ме је ставио у контекст 'остваривања политичких циљева'. Коментара без. Велика је пак радост што је Ливерпоол пред прагом освајања жељене титуле. Њега сам слободан да волим без 'политичких циљева'", написао је Трифуновић

Извор: мондо.рс

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Вук

03.02.2019 11:44

Па Сергеј друзе сматас великом оцу Вуцку који користи сваку прилику да те блати...не смијес се ни усликати висе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

распитајте се о Трифуновићу

03.02.2019 12:48

Партизановац сам, не навијам за Партизан, ја га једноставно волим, ма гдје играо, побјеђивао, или губио. Вучић као болесни звјездаш задњих година све ради да уништи Партизан, то је разлика између нас и њих. Зашто ово написах? Зато ште се овај Трифуновић, овај херцеговац из мјешовитог брака наљути на Партизан зато што му наши не дадоше са сакупља јефтине полтичке поене на највољенијем клубу на свијету. Иди Трифуновићу јаду, иду Вучићу и међу звјездаше, тамо ти и јесте мјесто, ви свакако све мрзите ако се све не питате и нисте први, фуууууј биједо издајничка. Не заборавите још једном партизановци, ми смо сложна породица, није битно који смо на табели, једноставно речено МНОГО СМО ЈАКИ, јер за Партизан се не навија, Партизан се воли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

03.02.2019 12:52

Осведоцени непријатељ свега сто је српско. Веци устаса од кардинала Степинца је овај квази глумац. Одвратна љига.

ОДГОВОРИТЕ