Sergej i Trinkijeri zagrljeni - saopštenje Partizana!

KK Partizan objavio saopštenje povodom fotografije glumca Sergeja Trifunovića u društvu trenera Andree Trinkijerija i članova stručnog štaba i uprave. "Ne dozvoljavamo zloupotrebu stručnog štaba u političke svrhe", piše u saopštenju.

Košarka 03.02.2019 | 12:15
Sergej i Trinkijeri zagrljeni - saopštenje Partizana!
Glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trfunović objavio je na svom Twitter nalogu fotografiju na kojoj je u društvu trenera KK Partizan Andree Trinkijerija, članova stručnog štaba i pojedinih predstavnika uprave, poput Vlade Šćepanovića, Nikole Lončara i Dragana Todorića.

Trifunović, inače veliki navijač Partizana, napisao je uz fotografiju i komentar: "Ovaj čovek (Trinkijeri) će me naterati da ponovo idem na utakmice. I hoću".

Fotografije su odmah izazvale reakcije na društvenim mrežama, ali i isprovocirale KK Partizan da sačini saopštenje i objavi ga "u sitne sate".

U saopštenju objavljenom na sajtu, izneta je optužba na račun Trifunovića da je "svoju navodnu ljubav prema klubu podredio svom političkom delovanju".

EVO SAOPŠTENJA:

"Povodom pojavljivanja fotografije stručnog štaba KK Partizan sa glumcem Sergejom Trifunovićem na društvenim mrežama, a naročito povodom potonjih komentara i insinuacija koje imaju veze sa dnevno-političkim delovanjem poznatog navijača Partizana, KK Partizan ističe: 

Kao košarkaški klub, Partizan veoma ceni svakog svog navijača bez obzira na njegovu nacionalnu, versku, političku ili bilo koju drugu pripadnost. Kao sportski kolektiv od nacionalnog značaja, ponosni smo na činjenicu da ljudi najrazličitijih interesovanja i shvatanja navijaju za Partizan.

Ipak, sa velikom odlučnošću odbacujemo bilo kakvu mogućnost dovođenja kluba ili bilo koga od članova kluba u vezu sa političkim delovanjem pojedinaca koji žele da sportske i navijačke strasti stave u službu ostvarenja svojih političkih ciljeva. Sergej Trifunović, uprkos tome što je osvedočeni navijač Partizana, noćas je učinio upravo to, podredivši svoju navodnu ljubav prema klubu svom političkom delovanju!

Zloupotrebu fotografije sa članovima stručnog štaba KK Partizan, klub ne želi da dozvoli! Naš izbor je da se bavimo isključivo onim što najbolje znamo, a to je da igramo košarku", piše u saopštenju kluba. 

Odmah potom je reagovao i predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović, takođe na svom Twitter nalogu, koji je poručio da će "uvek da zaštiti" igrače, trenere i saradnike od "zloupotreba u dnevno-političke svrhe".

Na sve ovo reagovao je Trifunović, koji je na Twitter-u izrazio žaljenje i razočaranje zbog ovakvog reagovanja voljenog kluba i da mu je sada ostao Liverpul da navija za njega bez da ga iko optužuje da to čini iz političkih razloga. 

"Hvala mom voljenom klubu što me je stavio u kontekst 'ostvarivanja političkih ciljeva'. Komentara bez. Velika je pak radost što je Liverpool pred pragom osvajanja željene titule. Njega sam slobodan da volim bez 'političkih ciljeva'", napisao je Trifunović

Izvor: mondo.rs

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Vuk

03.02.2019 11:44

Pa Sergej druze smatas velikom ocu Vucku koji koristi svaku priliku da te blati...ne smijes se ni uslikati vise!

ODGOVORITE
Name

raspitajte se o Trifunoviću

03.02.2019 12:48

Partizanovac sam, ne navijam za Partizan, ja ga jednostavno volim, ma gdje igrao, pobjeđivao, ili gubio. Vučić kao bolesni zvjezdaš zadnjih godina sve radi da uništi Partizan, to je razlika između nas i njih. Zašto ovo napisah? Zato šte se ovaj Trifunović, ovaj hercegovac iz mješovitog braka naljuti na Partizan zato što mu naši ne dadoše sa sakuplja jeftine poltičke poene na najvoljenijem klubu na svijetu. Idi Trifunoviću jadu, idu Vučiću i među zvjezdaše, tamo ti i jeste mjesto, vi svakako sve mrzite ako se sve ne pitate i niste prvi, fuuuuuj bijedo izdajnička. Ne zaboravite još jednom partizanovci, mi smo složna porodica, nije bitno koji smo na tabeli, jednostavno rečeno MNOGO SMO JAKI, jer za Partizan se ne navija, Partizan se voli.

ODGOVORITE
Name

Mm

03.02.2019 12:52

Osvedoceni neprijatelj svega sto je srpsko. Veci ustasa od kardinala Stepinca je ovaj kvazi glumac. Odvratna ljiga.

ODGOVORITE