Црнадак путује у Вашингтон

Министар иностраних послова Босне и Херцеговине Игор Црнадак од сутра боравиће у Вашингтону, гдје ће на позив државног секретара Сједињених Америчких Држава Мајка Помпеа учествовати у раду министарске конференције земаља чланица Глобалне коалиције за борбу против Исламске државе.

Босна и Херцеговина 02.02.2019 | 14:26
Црнадак путује у Вашингтон
Како БН ТВ сазнаје,  министар Црнадак ће се током боравка у Вашингтону састати и са представницима америчке администрације и представницима невладиног сектора који се баве односима у Југоисточној Европи.

Према трдњи нашег извора, посјета шефа бх. дипломатије Вашингтону биће посебно занимљива јер долази непосредно након посјете замјеника државног секретара САД-а Џона Саливана Босни и Херцеговинии, као и након писма које је државни секретар САД-а Мајк Помпео упутио члановима Предсједништва БиХ.

Помпео је писмом позвао чланове Предсједништва БиХ да прихвате Годишњи национални програм за БиХ у склопу Акцијског плана за чланство (МАП) у Нато.

БН ТВ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Горанче

02.02.2019 13:35

Да ли господин Црнадак прима плату по два основа, министарску и посланичку? Поздрав ПДП-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Горанце

02.02.2019 14:29

по постављеном питању рекао бих да не зивис у БиХ. Јер да зивис, знао би да сваки политицар има бар неколико плата.

Name

ЗНАЊЕ

02.02.2019 14:01

Свака част. Признање од најмоћније и најразвијеније земље свијета. Кад ће Миле Додик бити позван. Мало сутра, за нега је Америка сан и никад више ни он ни Никола Шпирић неће имати прилику да оду у САД-е, ако не промијену курс за сто осамдесет степени. Међутим, обзиром на карактер, то може лако да се деси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ЗНАЊЕ

02.02.2019 14:19

То је невазно.Процитај задњи блог Борислава Радовановица па це ти бити све јасно да свјетски моцници толерису и мисле дрзати јос увијек на власти Бурлу.

Name

Јоле

03.02.2019 09:56

Црни да нам обавезно посаље селфи са овим Помпеом!

ОДГОВОРИТЕ