Холивудски пар и након развода наставља заједнички бизнис

Холивудске звезде и бивши супружници Анђелина Џоли и Бред Пит су и након развода остали пословни партнери, бар када је у питању њихова винарија у Француској.

Забава 02.02.2019 | 11:30
Холивудски пар и након развода наставља заједнички бизнис
Познати пар је купио винарију 2012, а годину дана касније "избацили" су њихово прво вино “Моравал розе”. Након развода, спекулисало се да ће бивши супружници продати имовину. Међутим, како пише британски Метро, они у марту планирају да избаце свој други “Миравал розе” под називом Студио у част музичке историје свог имања. 

Извор магазина наводи да њихово ново вино показује да су бивши супружници посвећени имању, а именом које су му дали на свој начин показују како виде његове “музичке корене”. 

Исти извор наводи и да је Бред био веома ангажован на имању током прошле године, и да се са Анђелином договорио да винарија буде "инвестиција" за њихову децу. 

Бред и Анђелина имају шесторо деце – Пакса (17), Медокса (14), Захару (13), Шајло (12) и десетогодишње близанце Нокса и Вивијен. 

Они су недавно усликани заједно, и то је први пут да су се заједно појавили у јавности још од септембра 2016. године када су објавили да се разводе. 

Пар је постигао коначни договор у вези са старатељством над децом, након две године дугих преговора. Глумичин адвокат навео је да се Бред и Анђелина труде да цео поступак не оде на суд. 

Бивши холивудски пар венчао се 2014, а у вези су били од 2005. године.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

поп

03.02.2019 08:15

Културни људи, па на нормалан начин рјешавају проблем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нако

03.02.2019 11:53

Овако је и код Бурлета и Бакета

ОДГОВОРИТЕ