Holivudski par i nakon razvoda nastavlja zajednički biznis

Holivudske zvezde i bivši supružnici Anđelina Džoli i Bred Pit su i nakon razvoda ostali poslovni partneri, bar kada je u pitanju njihova vinarija u Francuskoj.

Zabava 02.02.2019 | 11:30
Holivudski par i nakon razvoda nastavlja zajednički biznis
Poznati par je kupio vinariju 2012, a godinu dana kasnije "izbacili" su njihovo prvo vino “Moraval roze”. Nakon razvoda, spekulisalo se da će bivši supružnici prodati imovinu. Međutim, kako piše britanski Metro, oni u martu planiraju da izbace svoj drugi “Miraval roze” pod nazivom Studio u čast muzičke istorije svog imanja. 

Izvor magazina navodi da njihovo novo vino pokazuje da su bivši supružnici posvećeni imanju, a imenom koje su mu dali na svoj način pokazuju kako vide njegove “muzičke korene”. 

Isti izvor navodi i da je Bred bio veoma angažovan na imanju tokom prošle godine, i da se sa Anđelinom dogovorio da vinarija bude "investicija" za njihovu decu. 

Bred i Anđelina imaju šestoro dece – Paksa (17), Medoksa (14), Zaharu (13), Šajlo (12) i desetogodišnje blizance Noksa i Vivijen. 

Oni su nedavno uslikani zajedno, i to je prvi put da su se zajedno pojavili u javnosti još od septembra 2016. godine kada su objavili da se razvode. 

Par je postigao konačni dogovor u vezi sa starateljstvom nad decom, nakon dve godine dugih pregovora. Glumičin advokat naveo je da se Bred i Anđelina trude da ceo postupak ne ode na sud. 

Bivši holivudski par venčao se 2014, a u vezi su bili od 2005. godine.

B 92
foto:internet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

pop

03.02.2019 08:15

Kulturni ljudi, pa na normalan način rješavaju problem.

ODGOVORITE
Name

Nako

03.02.2019 11:53

Ovako je i kod Burleta i Baketa

ODGOVORITE