Лукас дужан Марини Туцаковић

Извршитељи су закуцали на врата да му плене имовину, а у целој причи најгоре је прошла Соња Вуксановић.

Забава 02.02.2019 | 11:21
Лукас дужан Марини Туцаковић
Фолкер Аца Лукас у великом је проблему због дугова које није исплатио, а због ког су га Марина Туцаковић и њен супруг Александар Радуловић Фута тужили. Извршитељи су закуцали на врата да му плене имовину, а у целој причи најгоре је прошла Соња Вуксановић, његова бивша жена, јер је Аца још увек пријављен на адреси на којој она живи, па је певач решио да се огласи на ову тему.

– Марину знам годинама и пријатељи смо били. Ево, она ми је чак радила и последњу песму. Чак смо се и чули недавно, и то је део који се тиче пријатељства, а што се тиче непријатељске стране не бих знао шта да вам кажем. Ми смо дуго сарађивали на обострано задовољство и корист. Ко је ту више профитирао не знам и не бих улазио у то – рекао је Аца Лукас за “Блиц”, међутим овде се није зауставио.

– Ја никоме ништа нисам узео ни украо. И они који су ми дали новац вратио сам им и враћам им. Дакле, свакоме. Лукас ником дужан није остао. А што се тиче извршитеља, само нека раде свој посао и нека плене шта год хоће. Баш ме занима шта ће све да узму – навео је певач.

Подсетимо, Соња је након доласка извршитеља испричала да је све у стану њено, а они су, с обзиром на то да су упућени у ситуацију да овај пар више не живи заједно тражили од Соње да им достави доказе да је све она купила. Они су том приликом пописали ствари попут компјутера, фрижидера, шпорета и осталог намештаја, после чега је Соња позвала Лукаса и рекла му да одмах то регулише како јој не би однели ствари у вредности од 100.000 евра, наводи “Српски телеграф”.

Марина се овим поводом већ оглашалава у медијима, те је истакла да је тужила Лукаса и да га је добила на суду.

– Тачно је да смо га добили на суду. Каквих 100.000 евра, сума је много већа. Судски извршитељи нису знали како да му наплате, па су проценили да је најбоље да се стави забрана на извођење тих песама на концертима. Мој муж је више пута причао са Ацом, а он увек обећа: “Биће, биће” и на крају ништа од тога. Ми смо са Ацом и даље добри, ја сарађујем са њим, док Фута више не ради песме за њега – рекла је једном приликом Марина.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар