Lukas dužan Marini Tucaković

Izvršitelji su zakucali na vrata da mu plene imovinu, a u celoj priči najgore je prošla Sonja Vuksanović.

Zabava 02.02.2019 | 11:21
Lukas dužan Marini Tucaković
Folker Aca Lukas u velikom je problemu zbog dugova koje nije isplatio, a zbog kog su ga Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Radulović Futa tužili. Izvršitelji su zakucali na vrata da mu plene imovinu, a u celoj priči najgore je prošla Sonja Vuksanović, njegova bivša žena, jer je Aca još uvek prijavljen na adresi na kojoj ona živi, pa je pevač rešio da se oglasi na ovu temu.

– Marinu znam godinama i prijatelji smo bili. Evo, ona mi je čak radila i poslednju pesmu. Čak smo se i čuli nedavno, i to je deo koji se tiče prijateljstva, a što se tiče neprijateljske strane ne bih znao šta da vam kažem. Mi smo dugo sarađivali na obostrano zadovoljstvo i korist. Ko je tu više profitirao ne znam i ne bih ulazio u to – rekao je Aca Lukas za “Blic”, međutim ovde se nije zaustavio.

– Ja nikome ništa nisam uzeo ni ukrao. I oni koji su mi dali novac vratio sam im i vraćam im. Dakle, svakome. Lukas nikom dužan nije ostao. A što se tiče izvršitelja, samo neka rade svoj posao i neka plene šta god hoće. Baš me zanima šta će sve da uzmu – naveo je pevač.

Podsetimo, Sonja je nakon dolaska izvršitelja ispričala da je sve u stanu njeno, a oni su, s obzirom na to da su upućeni u situaciju da ovaj par više ne živi zajedno tražili od Sonje da im dostavi dokaze da je sve ona kupila. Oni su tom prilikom popisali stvari poput kompjutera, frižidera, šporeta i ostalog nameštaja, posle čega je Sonja pozvala Lukasa i rekla mu da odmah to reguliše kako joj ne bi odneli stvari u vrednosti od 100.000 evra, navodi “Srpski telegraf”.

Marina se ovim povodom već oglašalava u medijima, te je istakla da je tužila Lukasa i da ga je dobila na sudu.

– Tačno je da smo ga dobili na sudu. Kakvih 100.000 evra, suma je mnogo veća. Sudski izvršitelji nisu znali kako da mu naplate, pa su procenili da je najbolje da se stavi zabrana na izvođenje tih pesama na koncertima. Moj muž je više puta pričao sa Acom, a on uvek obeća: “Biće, biće” i na kraju ništa od toga. Mi smo sa Acom i dalje dobri, ja sarađujem sa njim, dok Futa više ne radi pesme za njega – rekla je jednom prilikom Marina.

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar