"Могу жени подићи споменик"

Довољно је изненађење само по себи уопште убости комбинацију на бингу, а замислите само да вам се то догоди, па дођете да покупите награду и тамо установите да сте заправо добили и више него што сте очекивали! 

Србија 31.01.2019 | 14:03
"Могу жени подићи споменик"
Управо то се догодило једном деки, а службеница која је имала прилику да му уручи награду све је пренијела на Твитеру.

– Данас је један дека ишао да подигне 19000 динара од Бинга. Испоставило се да је награда 129000 динара. Сјео је и почео да плаче од среће с ријечима “сад ћу моћи жени да подигнем споменик, умрла је прошле године у мају”. Сви у радњи смо плакали – гласи њен Твит.

 Како даље преноси, дека је купио један листић од 100 динара и остао без текста пред изненађењем, преноси Жена Блиц.

– А стварно се човјек изненадио… мислио је да је много мања награда… и баш ми је драго што није добио неко ко је пун ко брод, а долазе ми стално такви. Уплате лото за 2-3000 два пута недељно… – каже она.

– Сам је рекао да није знао како би јој на годишњицу подигао споменик. Тужно… ал опет неко то од горе види све… ваљда је заслужио да добије “помоћ” . Било би љепше да је жива па да су отшли у бању од тих пара… – закључује она, а људи се у потпуности слажу са њом.

Живот уистину пише романе, не увијек лепим поводом, али са лијепом поруком, јер, како групно закључују, ова прича је крунски доказ да љубав заиста може да потраје до гроба.

(Жена Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Нострадамус

31.01.2019 13:42

И ја сам на лоту имо пет погодака и добио 1256 еура.Радост је јос веца зена ми је јос зива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

31.01.2019 14:08

Јос сам заборавио реци да је зена изразила да купи себи несто накида а дјете трази једну трецину.Добитак је досао тацно на бадњи дан 6.јануара.

Name

Мени

31.01.2019 18:33

је власт на челу са Рудоњом сјела за врат.. како ћу преживјети без примања ?