"Mogu ženi podići spomenik"

Dovoljno je iznenađenje samo po sebi uopšte ubosti kombinaciju na bingu, a zamislite samo da vam se to dogodi, pa dođete da pokupite nagradu i tamo ustanovite da ste zapravo dobili i više nego što ste očekivali! 

Srbija 31.01.2019 | 14:03
"Mogu ženi podići spomenik"
Upravo to se dogodilo jednom deki, a službenica koja je imala priliku da mu uruči nagradu sve je prenijela na Tviteru.

– Danas je jedan deka išao da podigne 19000 dinara od Binga. Ispostavilo se da je nagrada 129000 dinara. Sjeo je i počeo da plače od sreće s riječima “sad ću moći ženi da podignem spomenik, umrla je prošle godine u maju”. Svi u radnji smo plakali – glasi njen Tvit.

 Kako dalje prenosi, deka je kupio jedan listić od 100 dinara i ostao bez teksta pred iznenađenjem, prenosi Žena Blic.

– A stvarno se čovjek iznenadio… mislio je da je mnogo manja nagrada… i baš mi je drago što nije dobio neko ko je pun ko brod, a dolaze mi stalno takvi. Uplate loto za 2-3000 dva puta nedeljno… – kaže ona.

– Sam je rekao da nije znao kako bi joj na godišnjicu podigao spomenik. Tužno… al opet neko to od gore vidi sve… valjda je zaslužio da dobije “pomoć” . Bilo bi ljepše da je živa pa da su otšli u banju od tih para… – zaključuje ona, a ljudi se u potpunosti slažu sa njom.

Život uistinu piše romane, ne uvijek lepim povodom, ali sa lijepom porukom, jer, kako grupno zaključuju, ova priča je krunski dokaz da ljubav zaista može da potraje do groba.

(Žena Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Nostradamus

31.01.2019 13:42

I ja sam na lotu imo pet pogodaka i dobio 1256 eura.Radost je jos veca zena mi je jos ziva.

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

31.01.2019 14:08

Jos sam zaboravio reci da je zena izrazila da kupi sebi nesto nakida a djete trazi jednu trecinu.Dobitak je dosao tacno na badnji dan 6.januara.

Name

Meni

31.01.2019 18:33

je vlast na čelu sa Rudonjom sjela za vrat.. kako ću preživjeti bez primanja ?