ТУЧА ГОДИНЕ: Ко је добио већу казну?!

Мекгрегор и Нурмагомедов кажњени због "фајта након ултимат фајта", разлика у износу казни огромна!

Остали спортови 01.02.2019 | 11:30
ТУЧА ГОДИНЕ: Ко је добио већу казну?!
УФЦ борци Конор Мекгрегор и Хабиб Нурмагомедов кажњени су због туче након меча која се догодила у октобру прошле године.

Ако нисте гледали "меч године", Нурмагомедов је ухватио Мекгрегора у крагну и однео победу, па су се споречкали, избила је туча, а неко из тима Руса затим је ушао у ринг и ударио Мекгрегора! Обезбеђење је раздвајало завађене тимове бораца, а навијачи су гађали Нурмагомедова док је излазио из сале.

Ирац је добио казну од 50.000 долара и шест месеци суспензије, док је Рус кажњен са чак 500.000 долара и девет месеци забране борби.

Спортска комисија Неваде утврдила је да је Нурмагомедов "подстицао насиље" након победе над Мекгрегором, због чега је његова казна увећана.

Ирац се обратио пратиоцима на Тwиттеру и рекао да се "радује повратку у ринг".

"Захвалан сам комисији Неваде због фер процене инцидента и праве реакције. Није ми била намера да ударим рођака свог противника, једноставно се тако догодило. Радујем се повратку у ринг, хвала свима," написао је Мекгрегор.

Нурмагомедов се такође огласио на Тwиттеру и кратко поручио – "увек та политика". "Сан", међутим, преноси да ће њему казна бити умањена за три месеца уколико за потребе полиције Лас Вегаса буде снимио промотивни видео против насиља.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар