TUČA GODINE: Ko je dobio veću kaznu?!

Mekgregor i Nurmagomedov kažnjeni zbog "fajta nakon ultimat fajta", razlika u iznosu kazni ogromna!

Ostali sportovi 01.02.2019 | 11:30
TUČA GODINE: Ko je dobio veću kaznu?!
UFC borci Konor Mekgregor i Habib Nurmagomedov kažnjeni su zbog tuče nakon meča koja se dogodila u oktobru prošle godine.

Ako niste gledali "meč godine", Nurmagomedov je uhvatio Mekgregora u kragnu i odneo pobedu, pa su se sporečkali, izbila je tuča, a neko iz tima Rusa zatim je ušao u ring i udario Mekgregora! Obezbeđenje je razdvajalo zavađene timove boraca, a navijači su gađali Nurmagomedova dok je izlazio iz sale.

Irac je dobio kaznu od 50.000 dolara i šest meseci suspenzije, dok je Rus kažnjen sa čak 500.000 dolara i devet meseci zabrane borbi.

Sportska komisija Nevade utvrdila je da je Nurmagomedov "podsticao nasilje" nakon pobede nad Mekgregorom, zbog čega je njegova kazna uvećana.

Irac se obratio pratiocima na Twitteru i rekao da se "raduje povratku u ring".

"Zahvalan sam komisiji Nevade zbog fer procene incidenta i prave reakcije. Nije mi bila namera da udarim rođaka svog protivnika, jednostavno se tako dogodilo. Radujem se povratku u ring, hvala svima," napisao je Mekgregor.

Nurmagomedov se takođe oglasio na Twitteru i kratko poručio – "uvek ta politika". "San", međutim, prenosi da će njemu kazna biti umanjena za tri meseca ukoliko za potrebe policije Las Vegasa bude snimio promotivni video protiv nasilja.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar