Рецепт за срећу Андријане Вуковић

Иако сви углавном имамо велике снове И жеље, И трудимо се кроз живот да их остваримо, углавном највећу срећу И задовољство доносе мале ствари. Ситнице чине срећном И Андријану Вуковић из Бијељине. Млада студенткиња има бројна интересовања И хобије. Недавно је у Брчком пливала И за Часни крст.

Занимљивости 30.01.2019 | 15:34
Рецепт за срећу Андријане Вуковић
Бити свој, другачији И бити срећан могла би бити дефиниција успјеха И кључ среће Андријане Вуковић. Ова симпатична двадесетједногодишњакиња студент је Туризма И хотелијерства, али са толико идеја, снова И интересовања, да како сама за себе каже и не зна како све ипак на крају успије да постигне.Годинама се бави одбојком, па је И један од тренера у ОК "Либеро" гдје И игра. Посебну љубав гаји према фотографији.
Андријана је дјевојка која је пливала неколико пута за Часни крст.Она истиче И пресудну улогу породице у свему чиме се бавила И што је радила до сада.

Андријана каже да је за многе била чудна, да су њена интересовања често наилазила на чуђење околине, али да никада није одустала од тога да буде своја.У друштву у коме је евидентиран поремећај свих вриједности, тешко је одрастати, али Андријана каже да је позитиван став нешто што је пресудно у томе ко ћете бити И шта ћете радити у животу.

Можда ћете је срести на бициклу, косе обојене у плаво, розе, зелено, са кутијом хране, са интересантном гардеробом, али оно по чему ћете је свакако запамтити јесте широк осмијех И сјај у очима који шаљу поруку да је срећна.



БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар