Recept za sreću Andrijane Vuković

Iako svi uglavnom imamo velike snove I želje, I trudimo se kroz život da ih ostvarimo, uglavnom najveću sreću I zadovoljstvo donose male stvari. Sitnice čine srećnom I Andrijanu Vuković iz Bijeljine. Mlada studentkinja ima brojna interesovanja I hobije. Nedavno je u Brčkom plivala I za Časni krst.

Zanimljivosti 30.01.2019 | 15:34
Recept za sreću Andrijane Vuković
Biti svoj, drugačiji I biti srećan mogla bi biti definicija uspjeha I ključ sreće Andrijane Vuković. Ova simpatična dvadesetjednogodišnjakinja student je Turizma I hotelijerstva, ali sa toliko ideja, snova I interesovanja, da kako sama za sebe kaže i ne zna kako sve ipak na kraju uspije da postigne.Godinama se bavi odbojkom, pa je I jedan od trenera u OK "Libero" gdje I igra. Posebnu ljubav gaji prema fotografiji.
Andrijana je djevojka koja je plivala nekoliko puta za Časni krst.Ona ističe I presudnu ulogu porodice u svemu čime se bavila I što je radila do sada.

Andrijana kaže da je za mnoge bila čudna, da su njena interesovanja često nailazila na čuđenje okoline, ali da nikada nije odustala od toga da bude svoja.U društvu u kome je evidentiran poremećaj svih vrijednosti, teško je odrastati, ali Andrijana kaže da je pozitivan stav nešto što je presudno u tome ko ćete biti I šta ćete raditi u životu.

Možda ćete je sresti na biciklu, kose obojene u plavo, roze, zeleno, sa kutijom hrane, sa interesantnom garderobom, ali ono po čemu ćete je svakako zapamtiti jeste širok osmijeh I sjaj u očima koji šalju poruku da je srećna.



BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar