Просинечки иде на трећу операцију!

Селектор фудбалске репрезентације БиХ, Роберт Просинечки, ускоро ће допутовати у Сарајево, где ће бити подвргнут трећем оперативном захвату.

Фудбал 30.01.2019 | 18:45
Просинечки иде на трећу операцију!
Роберт Просинечки ускоро ће морати трећи пут "под нож".

Планирани завршни хируршки оперативни захват биће обављен до 15. фебруара, сазнаје "Аваз" од извора из Фудбалског савеза БиХ, што је потврђено и у Клиничком центру Универзитета у Сарајеву.

Селектору Босне и Херцеговине већ су одрађене две операције.

Он се по повратку репрезентације из Лас Палмаса крајем новембра прошле године пожалио на болове у стомаку, након чега је хоспитализован, а 23. новембра подвргнут хируршком захвату због проблема са дивертикулумом танког црева. Операција је трајала скоро четири сата, а недуго после тога обављен је још један, краћи оперативни захват.

"Трећи оперативни захват не би требало да траје дуже од сат времена, премда је то увек незахвално прогнозирати", рекао је извор сарајевског листа.

У ФС БиХ, али и лекари, уверавају да ће Просинечки бити спреман да води репрезентацију БиХ у предстојећим квалификацијама за Европско првенство 2020. године, које "змајеви" отварају 23. марта на сарајевској "Грбавици" против Јерменије.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дјуро

30.01.2019 18:28

Свако добро Мајсторе.

ОДГОВОРИТЕ