Prosinečki ide na treću operaciju!

Selektor fudbalske reprezentacije BiH, Robert Prosinečki, uskoro će doputovati u Sarajevo, gde će biti podvrgnut trećem operativnom zahvatu.

Fudbal 30.01.2019 | 18:45
Prosinečki ide na treću operaciju!
Robert Prosinečki uskoro će morati treći put "pod nož".

Planirani završni hirurški operativni zahvat biće obavljen do 15. februara, saznaje "Avaz" od izvora iz Fudbalskog saveza BiH, što je potvrđeno i u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Selektoru Bosne i Hercegovine već su odrađene dve operacije.

On se po povratku reprezentacije iz Las Palmasa krajem novembra prošle godine požalio na bolove u stomaku, nakon čega je hospitalizovan, a 23. novembra podvrgnut hirurškom zahvatu zbog problema sa divertikulumom tankog creva. Operacija je trajala skoro četiri sata, a nedugo posle toga obavljen je još jedan, kraći operativni zahvat.

"Treći operativni zahvat ne bi trebalo da traje duže od sat vremena, premda je to uvek nezahvalno prognozirati", rekao je izvor sarajevskog lista.

U FS BiH, ali i lekari, uveravaju da će Prosinečki biti spreman da vodi reprezentaciju BiH u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, koje "zmajevi" otvaraju 23. marta na sarajevskoj "Grbavici" protiv Jermenije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Djuro

30.01.2019 18:28

Svako dobro Majstore.

ODGOVORITE